Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? ^^ (többi lent) ^^ Vagy valami?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác aki nagyon tetszik nekem,tesóm mondta hogy összeakar hozni engem egy ismerősével nem tudom,mért mondta nem szoktam segítséget kérni ilyen ügyekbe szóval ezt mondta hogy összeakar hozni egy sráccal mondtam nekem az a fiú tetszik akivel múltkor voltunk erre a tesóm mondta épp rá gondoltam.Találkoztam vele pénteken tesómmal voltunk és ránéztem egyszer egyszer és mindig rám mosolygott hülyén viselkedett eléggé nem tudom mért meg mosolyogva mondta nekem el kéne egy pia stb.,meg amikor már kicsit eléggé hülyének néztem mondta hogy ő nem ilyen alapból stb. Aztán később elmentem este haza ők elmentek venni valamit nem vártam meg őket mert fáradt voltam onnan elég messze lakok először jártam arra mikor eltűntem keresett tesómmal 2 órát. Mit gondoltok?^^2012. ápr. 16. 13:59
11/11 anonim válasza:
Szerintem menj el a sráccal a tesód nélkül. Akkor fogod megtudni, hogy milyen igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!