Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy ha egy pasinak igazan tetszem, akkor mindenkeppen randira hiv?
a pasik nagy része nem hívna el, ha tetszel neki, mert egyszerűen már félnek a nőktől, annyi kikosarazás után, elutasítással a hátuk mögött
ha nem lát esélyt, nincs visszajelzés, nem vagy vele kiemelten kedves, akkor nem biztos magában, sok pasi pedig ilyenkor inkább nem lép
aki meg nyomulós, az akkor is elhív, ha te nem is akarsz vele semmit
sokfélék a férfiak
még annyit, hogy a nőknél mostanában divatos felsőbbrendű viselkedés, flegmaság sok pasiban kisebbségi érzetet kelt, ilyenkor nem mernek lépni
ne legyél flegma, legyél kedves!
kevés lány tud ma már kedvesen, nőiesen viselkedni, nem kell előadni a nagy nőstényt, csak éreztesd vele, hogy tetszik neked
Elso, ez azert egy kicsit extrem eset nem? Vagy volt mar ilyenben reszed?
Masodik,koszonom a valaszt.
Nem! Én odavoltam pár lányért de nagyon nagyon! Viszont túl láma voltam hozzá hogy bármit is lépjek. Nameg apám sem igazán barátnőfelszedős tényező sajna!
Bárcsak mai fejjel lehetnék ott!!!! Sajnálok minden elvesztegetett évet!!!! :(
28F
Én múlthéten megláttam egy gyönyörű csajt, és oda kellett mennem hozzá, hogy megtudjam a nevét, de ugye nem volt egyedül. Két barátnője is ott volt mellette, de vettem egy nagy levegőt és odamentem hozzá. :)
Sose lehet tudni, hogy mit tartogat a jövő, épp ezért kell mindent megpróbálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!