Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tényleg tetszik ez a csajos hisztizés, meg "nem akaromság"?
Amikor sok lánynak mondva van, hogy ccsinálja meg, vagy valami amit nem akarnak(most teljesen mindegy, hol suliban, munkahelyen, életben, akárhol) És teljesen mindegy, hogy mit nem akarnak, de elkezdik ezt a : "Jaaaj, nemááá... nem akarom... de mineeek? Tök hülyesééég, nem érdekel....!"
Ilyen nyávógós hangon.
Engem tökre idegesít.
Ez komolyan tetszik a fiúknak?
Szerintem ez konkrétan senkinek nem tetszik. De sokszor azok a csajok akik nagyon szépek azt hiszik, hogy mindent megengedhetnek maguknak. Volt egy lány aki ilyen volt és nagyon tetszett, de a külseje tetszett nem a hisztizése, és azt gondoltam, hogy egy ilyen szép lánynak még a hisztizését is szívesen elviselem. Nem így volt. Szakítottunk. Hosszú távon ezt egyszerűen nem lehet kibírni. Szerintem ezzel mások is így vannak. A hisztizés senkinek sem tetszik,de ideig-óráig elviselik egy szép lány kedvéért, aztán amikor már nem bírják borul a bili.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!