Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem randizni a lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem randizni a lányt, akivel már régóta kerülgetjük egymást? (Én is lány vagyok. )

Figyelt kérdés
Sok idő után ma végre összeszedtem a bátorságomat, és elhívtam randizni. És ő igent mondott! :) Holnap lesz a találka,de sajnos nem vagyok jó ilyenekben. Fogalmam sincs,hova menjünk,mit csináljunk. Nem akarom elszúrni! És nem akarok nagyon nyomulósnak sem tűnni,de azért szeretném,hogy érezze,hogy fontos nekem ez az egész. Szóval hova menjünk? Hogy viselkedjek? Mit szabad és mit nem egy első randin? (Nem vagyok már tini,csak tapasztalatlan!) Köszi az értelmes válaszokat.

2013. máj. 8. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol laktok? (ha ezt megmondod akkor konkrét helyeket is tudhatunk akár ajánlani)
2013. máj. 8. 12:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Pestiek vagyunk.
2013. máj. 8. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát én lány vagyok, de a férfiakhoz vonzódom, de azért megpróbálok segíteni.

Szóval, valamennyire biztosan ismered! Én megpróbálnék a kedvében járni, és olyat kitalálni, amit szeret csinálni.

- Mondjuk ha mindketten szerettek sportolni, és egy közös sétára, teniszre, bowling-ra (vagy ha van kimondottan olyan sport, amit szeret) is gondolnék.

- Elmehettek megnézni egy jó filmet.

- Elmehettek fagyizni.

- Beülhettek egy kellemes kis étterembe/kávézóba.

Remélem tudtam segíteni!

22/L

2013. máj. 8. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Mozit nem ajánlom főleg ezeket a tömegfilmeket nem. Olyan helyre menjetek ahol tudtok beszélgetni, pl egy teázóba, vagy kávézóba. Bár ha ott megakad a beszélgetés akkor bejön a kínos csend. Szóval inkább sétálni menjetek, mert séta közben lehet beszélgetni.
2013. máj. 8. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tudok ajánlani pár baró jó helyet. Attól függ, hogy Pest melyik részén laktok, de én személy szerint első randinak egy kis sétálgatást ajánlok és utána üljetek be egy hangulatos kávéházba.
2013. máj. 8. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Amugy meg,ha annyi inspiracioval sem hat rád a tudat hogy elmegy veled,hogy magadtol nem jut eszedbe semmi akkor már most hagyd abba. Arrol nem is beszélve hogy pesten csak az nem.tud randi.helyet találni aki nem akar.
2013. máj. 8. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Kedves Utolsó! Nem vagyok hülye,csak tapasztalatlan. Nyilván kicsit túllihegtem a dolgot,de izgulok... És csak kíváncsi voltam mások ötleteire. De nem fogok itt magyarázkodni. Feltettem egy kérdést, ha te ennyit (és ÍGY) tudsz rá reagálni, az a te szegénységi bizonyítványod,nem az enyém.
2013. máj. 8. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
gondolom érdemben már nem tudok segíteni, mivel ma volt a randitok, de ha van kedved, akkor mesélsz róla? pozitív, negatív élmények? hogy sikerült, mit csináltatok? :)
2013. máj. 9. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok kellemes romkocsma van a belvárosban és onnan nem nézik ki az embert, ha lány létére egy másik lánnyal akár kissé intimebben kávézgat.
2013. máj. 10. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!