Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz végig lefelé egy fiú, ha egy lány mellette van?
Figyelt kérdés
Mellette áll meg szorosan a villamos megállóban, amúgy szinte üres amegálló. Utána szintén a villamoson vele szemben áll meg a lány, és nem néz fel a fiú, a mobilján váltogatja a zenéket, nezegetei az üzeneteket, egy kicsit mosolyog (félig), de gyorsan igyekszik pókerarcot felvenni, és visszaszorítja a mosolygást.....vajon ilyenkor mi van?2013. máj. 7. 17:36
1/11 anonim válasza:
Az hogy valószínűleg szégyellős a srác, és hiába jön be neki a lány, nem mer semmit sem tenni.
2/11 anonim válasza:
valami vicceset néz a telóján nyilván,vagy játssza a félénk fiút,mert most az a divat.
3/11 anonim válasza:
Divat a francokat!Népbetegség kezd lenni.
4/11 anonim válasza:
velem is ez van, a földre néz vagy a laptopját bújja folyton
5/11 anonim válasza:
mert nagy a cicid, ami nem volna baj, de kiraktad. és, ha felnézne azt látná és panaszkodnál, h csak sexet akar...
:P
6/11 anonim válasza:
Hát amúgy én is ilyen félénk srác vagyok. Erre fel valamelyik nap nem beáll elém egy ilyen tök jó csaj és pont úgy hogy a cickóit láthattam, mert fél oldalasan állt be és nézte a menetrendet. Na mondom, nem nézek már oda, mert akkor egy perverz állatnak gondol, úgyhogy néztem én már mindenfelé kínomban.
7/11 anonim válasza:
általában én is így viselkedem csak nem szoktam a telót nyomkodni, egyszerűen azért mert félénk vagyok
9/11 anonim válasza:
Huh én is utálom ezt az érzést :/
Ma is villamos megállónál megállt mellettem egy csaj és kint voltak a mellei, egyszerűen nem tudtam másfelé nézni és inkább elővettem a mobilomat :) ha bámultam volna akkor meg tuti belém kötött volna, h miért bámulom az ikreket :D
Vonaton is hasonló volt múlt héten, egy tök jó csaj bekéredzkedik és leül velem szembe, na a gondok ott kezdődtek, h farmer forrónaci és egy sima trikó féle felső volt rajta, szóval igencsak szexi volt, kínszenvedés volt másfelé bámulni. :-/
10/11 Aladárkiss válasza:
Mert ezek a típusú emberek félénkek. Alulbecsülik magukat, úgysem jönnék be neki szöveggel. Ezért meg sem próbál közeledni nyitni a lány felé inkább keres valami olyan dolgot, amivel letudja kötni az általa zavaróhelyzetnek ítélt szituációt. Kényszer cselekvés ha a mobiljával szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!