Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakított a barátjával a lány, aki tetszik nekem. Mikor kezdhetek közeledni hozzá?
22 éves egyetemista srác vagyok, egyik évfolyamtársam már két éve nagyon tetszik nekem, mondhatni, bele vagyok zúgva... Az évek alatt egyre jobban megismertem (közös órák, programok, bulik) és szerelmes lettem belé.
Eddig egy probléma volt, kapcsolatban élt (még a gimiben kezdődött a kapcsolat, azt hiszem több mint 4 évet voltak együtt), én pedig ebbe nem zavartam bele, soha nem közeledtem a lányhoz. Most viszont megtudtam, hogy múlt héten szakítottak. Vagyis, ha jól tudom, a srác szakított a lánnyal, aki most nagyon ki van borulva emiatt.
Nekem persze rögtön az jutott eszembe, hogy eljött az én időm... de tudom, hogy ez most nagyon korai lenne, hiszen egy több mint 4 éves kapcsolatot "gyászol" éppen, most még nem kezdhetek udvarolni neki.
Szerintetek mikor jön el az idő, amikor már közeledhetek hozzá, randira hívhatom? Esetleg elmondanám neki, hogy évek óta nagyon tetszik nekem? Mennyit várjak?
22/F
A második kommentelővel egyetértek. Most nagyon ki van borulva és szüksége van valakire, akinek elmondhatja a bánatát, és ha ügyes vagy, akkor te leszel az a valaki. Vigasztald meg, légy vele kedves és megértő. De vigyázz arra, hogy ne kerülj bele a barátságzónába, mert abból nagyon nehéz kijutni.
Ja és még valami: "Nekem persze rögtön az jutott eszembe, hogy eljött az én időm..." ez sajnos nem így van, mert nem te mondod meg a lánynak, hogy kibe legyen szerelmes. Majd akkor jön el a te időd, ha a lány megadja neked az esélyt, és összejöttök. Az lesz a te időd, ami alatt igyekezned kell boldoggá tenni.
Én a "Roscher Alfonzína"-féle válasszal értek egyet.
A finom jelenlét, hogy a látótérbe kerülj, de semmi tolakodás, vagy ajtóstól a házba rontás. Az pont taszítólag hatna.
Egyenlőre csak óvatosan barátkozz, próbáld őt lelkiekben támogatni és idővel kialakul. Ehhez türelem kell csak.
Hagyjad, egyelőre tombolja ki magát. Ha most elkezdesz vele "barátkozni", meg meghallgatod a kis sirámait, meg hogy az ex amúgy mennyire szerette a kolbászos rántottát, és ő mennyire szívesen csinált neki szombat reggelenként, vesztett ügyed van.
Beszélgethetsz vele, de ne engedd, hogy a válladon sírjon, hogy ő amúgy mennyire kedves lány, és a barátja mennyire hiányzik, az ilyen lelki szemetesláda fiúk AZONNAL a barátzónába kerülnek.
És neked fogja elmesélni azt is, hogy úgy néz ki, lenne valakije, stb.
Egyelőre hagyjad...
én is haverkodnék vele, vígasztalnám.
Aztán rövidesen előállnék
az tényleg nem jó, ha te segítenél neki visszaszerezni az
exet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!