Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő amit egy lányra vártál?
Figyelt kérdés
Nem szexre értem, hanem hogy a párod legyen.2013. máj. 7. 18:04
1/21 A kérdező kommentje:
de írhatnak lányok is csak az más kategória, ők gondolom többet várnak... és akkor már írhatjátok szexre mennyit vártatok na :D
2013. máj. 7. 18:05
2/21 anonim válasza:
barátnőmmel :D nem vártunk egyszer csak úgy megtörtént :D
4/21 anonim válasza:
Kb. fél éve várok egy lányra, amióta megismertem. Akkor még volt pasija, most már nincs, de sokáig kell puhítani. Alapból nem érdemes várni egy lányra, de ő annyira tökéletes lenne számomra, h nem akarom feladni.
5/21 anonim válasza:
őszíntén?
3nap
nem vagyok váróterem.
6/21 anonim válasza:
Várni azt nem tudom.. megőrizni viszont sok évig.
7/21 A kérdező kommentje:
ma 18:09
Én is így vagyok. Csak neki meg már a kapcsolatokból, az átverésekből és ilyesmikből van elege és egyelőre nem akar kapcsolatot. Így pont sz@rkor érkeztem. De ,,nem adom fel míg egy darabban látsz" :D Meg nem sok veszteni valóm van hisz nem tolonganak értem a lányok.
Jöhet még válasz.
2013. máj. 7. 18:14
8/21 anonim válasza:
sok hosszú év, ami még nem telt le
25/f
9/21 A kérdező kommentje:
Nyugi én 20 vagyok, de nekem sem volt még semmi komoly. Ő lenne az első, ha sikerülne.
2013. máj. 7. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!