Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek/Nektek mi adja a legtöbb önbizalmat?
Igen-igen sok idióta jön ezzel az önbizalmas dologgal,csak azt elfelejtik hogy ez nem ennyire egyszerű dolog
Csak úgy elhatározásból nem fog nőni az önbizalmad.Ahhoz pozitív visszajelzések kellenek.Ha azt akarsz akkor változtass a külsődön.De egyéb dolgok is növelhetik az önbizalmat.Például sportolhatsz vagy küzdősportra járhatsz így kemény csávó válhat belőled ami miatt nőhet az önbizalmad,a csajok is az ilyen férfiakra buknak
Ezek a marhák mindenkit lepontoznak akik nem álomvilágban élnek :D
csaj vagyok :D
külsőből annyira adok magamra amennyire csak lehetséges...
Ja hogy csaj vagy?Az már más tészta
Figyelj,ha nem vagy válogatós fajta akkor könnyen találsz magadnak pasit.Ha akarsz küldhetsz nekem képet magadról és elmondom az őszinte véleményem a külsődről.Bár gondolom hogy nézhetsz ki,az ilyen csajok általában szépek :)
Kezet foghatunk, kedves kérdező. Ugyanebben a cipőben járok én is. Csak a szűk baráti körben tudok az lenni, aki vagyok, máshol egy kis szende, csendes kislány.
Te hány éves vagy, és mióta van ez nálad?
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!