Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kapósak a mérnök pasik a lányoknál vagy csak én élek olyan helyen, ahol a legtöbb nőnek ilyen pasija van?
"Szinte mind jól keres"
itt a kérdésedre a válasz :)
Itt egy komemnt hozzá, most néze éppen. Akkor lehet más is így látja, mint én).
2011.05.30 18:13:44blackhat
@Samu24: A magyar nők a mérnökökre buknak, ez nem kérdés. :)
Azért mert akik igy gondolkodnak azok tulajdonképpen azt akarják ezzel kifejezni, (ha öszintén gondolják) hogy nekik tényleg nem kell gyémántékszert venni ahhoz hogy kimutasd mennyire szereted.
De sajnos a pénz elengedhetetlen,mert szerelemért nem tudsz vásárolni a boltban, és a szerelem nem fizeti ki a számlákat sem.
Aki azt mondja hogy neki nem kel hogy pénzes pasi legyen az azt akarja, hogy oylan munkád legyen ami mellett nem kell azon görcsölni, hogy mit eszik holnap a család. :)
Szóval ez nem mindig álszenteskedés, csak ez is egy ugyanolyan közhely, mint amit a pasik modnanak, hogy "szép szemednek nicnsen párja"
dehogynincs hiszen ott van mellette... :)
A mai világban ha nincs diplomád lenéznek, és ez vonatkozik a csajokra is, mert a legtöbbjének van. Ha nincs egy normális kereseted, lenéznek. Szerintem manapság 200 körüli összeget hazavinni nem olyan nagy kunszt, ha tanult vagy jó a szakmájában az ember. Amit Shevy is mondott, nem feltétlen számít az, hogy 400-500 ezer forintot vigyen haza havonta, hanem legyen ez biztos anyagi háttered, amit 200K meg tud adni.
Azt megértem ha valaki a havi 120-at kevesli, de ha nettóba 200-at hazaviszel és valaki azért nem jön össze veled, mert szegénynek tart... az jobb is, hogy elkerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!