Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire kapósak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire kapósak a mérnök pasik a lányoknál vagy csak én élek olyan helyen, ahol a legtöbb nőnek ilyen pasija van?

Figyelt kérdés
Persze majd jönnek a magányos mérnök pasik, hogy ez nem igaz ez nem így van, de mégis azt látom a környezetemben, hogy nem igazán van 30 feletti magányos mérnök férfi, mindnek van párja. Persze itt főleg gépész, építész, informatikus, villamos és egyéb műszaki mérnökökre gondolok. Szinte mind jól keres. Múlkor is egyik kollégám testvérénél voltunk, akinek a párja informatikus mérnök és most vált munkahelyet (mint más a zokniját úgy megteheti), mert a benziköltsége havi 130-150 ezer ft volt a lakhelye és a munkahelye között. Gyönyörű felesége van, két gyereke, holott csak 29 éves és nem is valami helyes (egyáltalán nem az). Ugye ez a 150 ezer az átlag magyarnak elég nagy pénz, legtöbben nem keresnek ennyit, nemhogy benzinre lenne ennyi pénzük. Volt itt már ilyen kérdés, hogy lányok nektek kellene mérnök pasi? Minden csaj azt mondta, hogy nem nagyon, nem érdekli őket a pasi foglalkozása, csak legyen állása, legyen előrelátó, jó családapa stb. Aztán volt 1-2 kommentelő, aki mondta, hogy ne higgyünk nekik, igenis ő is azt tapasztalja, hogy eléggé kapósak. Persze vannak egyedülállók is, de most hirtelenjében 10 db az általam felsorolt nem annyira vonzó külsejű 30 körüli mérnök férfi ismerősömre rákattintok facebook-on, akkor azt látom, hogy ebből 9 kapcsolatban van, jegyese van stb. Most akkor mi lehet az igazság? Meg tényleg még ezek a vonzó férfiak nálunk is, mint amit ez a felmérés mutat? Persze kiegészítve egy-két másik szakmával, pl mérnökökkel, tűzoltókkal, gyógyszerészekkel (aprópó ők is nagyon kelendőak a környeztemben).
2013. márc. 31. 09:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
persze, jobb a fizetésük!
2013. márc. 31. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:

#8:Te melyik bolygón élsz?Manapság a legtöbb ember annak örül,hogyha 100-at kézhez kap,vagy ha egyáltalán munkája van.

Én viszonylag jól fogok keresne,de még jó darabig nem fogok 200-at kapni.Jó pár ismerősöm van,aki nem kapja meg a százat,pedig diplomája is van,szóval nekem ne mondd,hogy nem nagy kunszt annyit haza vinni.Akkor nem nagy kunszt,ha apuci és anyuci cégénél dolgozol.

2013. márc. 31. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:

200 netto most kb egy kezdo mernoki ber.

Abban igaza van a kerdezonek, hogy ismerkedesnel nem kell szegyenkezve elmondani, hogy mit dolgozok, de az is kiabrandito tud lenni, mikor az az elso reakcio, hogy:

"Azzal biztos jol lehet keresni"

A #8-as valaszolo hozzallasa tetszik, azt viszont nem szeretem, ha ket labon jaro eletbiztositasnak tekintenek.

2013. márc. 31. 12:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Kezdő mérnöki bér 170 nettó szinte mindenhol. ami szintén jóval magasabb az átlagnál.
2013. márc. 31. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
a mérnököknek jó fizetésük van! a pénz nagyúr! emellett nekem az a véleményem, hogy a mérnök típusú-érdeklődésű férfiak talán kevésbé kicsapongóak, így egy számító nő könnyebben megtalálja a számítását, hiszen könnyebben be tudja hálózni.
2013. márc. 31. 12:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező megnyugtatlak, orvos fronton is sz@r a helyzet, nem csak nálatok tanároknál. Gyakorlatilag baromi sokat számít, hogy egy szakmával mennyit lehet keresni, az orvos és a tanár, itthon kifejezetten a nem pénzes szakmák közé tartoznak. Igaz én még csak egyetemre járok, de sok magányos medikus ismerősöm van magamat is beleértve. Továbbá nem nagyon tapasztalom, hogy az orvosi egyetem említésére a hölgyek eldobnák az agyukat (pedig nem vagyok ronda hapsi), a mosoly akkor szokott a legjobban lefagyni az arcokról, amikor közlöm, hogy nem, nem sebész és pláne nem plasztikai sebész szeretnék lenni, hanem belgyógyász.
2013. márc. 31. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ismerősi körömből szinte minden egyetemista/diplomás férfi olyan szakra ment, aminek az a vége, hogy mérnök. :D Sőt, jobban belegondolva az évfolyamtársaimat leszámítva mindegyikükre igaz. Nagyon sok szakot mérnöknek hívnak, jóformán már csak bölcsészmérnök nincs. Talán azért ezt is érdemes belevenni a képbe, bár valamennyire foglalkoztál vele, de érted. :D

Engem igenis érdekel egy pasas foglalkozása. Azt látom, hogy a két félnek hasonló végzettséggel kell rendelkeznie, hogy hosszú távon is működjön a dolog, az olyan kapcsolatoknál, ahogy az egyik fél diplomás, a másiknak érettségije vagy szakmája van, általában azon csúsztak el, hogy előkerült egyfajta kisebbségi komplexus, még akkor is, hogy ha ő keresett jobban, mint a diplomás férj/feleség/egyéb. A mérnökök pedig nálam is kapósak, hogy őszinte legyek, bár bizonyára azért, mert nagy számban ismerem őket. Viszont nem egy szakmában vagyunk (nálam ez elég fontos, hosszú távon az se működne, mert egy idióta vagyok. :D), nem kerül elő komplexusos téma sem, és tapasztalatom szerint a mérnökök rendezett, logikus gondolkodással rendelkeznek. A pénz igazából nem szempont, egyelőre nem élek együtt senkivel, és alapvetően a külön kassza híve vagyok, de ha együtt össze tudjuk dobni a szükséges összeget, akkor már nincs gond.

2013. márc. 31. 16:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Naná,pénz beszél kisegér cincog.

Ez számít villantás,csillogás,BMW és kész már csak ,,le kell emeld a polcról" a megfelelő közt.

2013. ápr. 25. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!