Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van nála esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van nála esélyem? Vagy esetleg várnom kéne?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba akinek van kapcsolata. Van egy olyan érzésem, hogy valamit érez irántam, csak magának sem meri bevallani. Ma is írt, hogy van-e kedvem találkozni. Szerintetek hajtsak rá, vagy inkább várjam meg amíg szakít a palijával (ez lehet évekbe telne :D). Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás. Őszintén szólva nagyon szeretem őt, nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, lefekvés előtt is mindig rá gondolok, és reggel mikor felkelek ő az első gondolatom.
2013. máj. 2. 01:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Mások kapcsolatába bele rondítani nem szép,akkor sem ha szerelmes vagy.
2013. máj. 2. 01:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Első ez nem ilyen egyszerű. Az elv jó, a gyakorlat mást szül néha. Nézd kérdező, ma én is haosnlóképpen elvoltam egy csajjal, de társaságban, és a palija is ott volt. Éreztem, hogy bír, meg hogy van egy vibráció, de nem nyomultam rá. Amúgy azt kéne csinálnod, hogy kivárni, amíg be nem vallja, hogy rohadtul kellenél neki. Na ekkor kell besütni, hogy addig nem lesz semmi, amíg a pasiddal nem szakítasz végleg és velem komoly kapcsolatba nem kezdesz. Lássa rajtad, hogy következetes vagy! Ha odaadod magad neki, el fog dobni. Hidd el.
2013. máj. 2. 01:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs. Várhatsz, de minek?
2013. máj. 2. 01:45
 4/9 A kérdező kommentje:

#2: Köszi a tanácsot! :)

#3: És ez mégis miből jön le neked, hogy semmi esélyem?

2013. máj. 2. 01:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Onnan gondolja hogy ezt a hülyeséget ide írogatod,mert önigazolást szeretnél nyerni,mert te is tudod hogy nincs esélyed.
2013. máj. 2. 01:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Az a letisztább, ha felfeded a lapjaid: megmondod, hogy ha egyedül lenne te lennél az első, aki randira hívod.

Amíg nem szakított ne foglalkozz vele!!!!

Igéreteket se tegyél!!!!

2013. máj. 2. 05:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Talán ezt nem itt a Gyikon kéne kérdezgetned, hanem az adott lánynál egyenesen, és sokkal precizebb választ kapnál mint igy, hogy vadidegen emberektől kérdezgetsz, akik más életével kapcsolatban felelősség nélkül osztogatják a tanácsaikat.
2013. máj. 2. 06:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ő hívott, akkor van... de ez randi, vagy baráti találkozó?
2013. máj. 2. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
csak azért, hogy szerintem ne szopasd meg magad, de te tudod. Nem jó nagy érzésekbe hajszolni magát az embernek szerintem, a józan ész használat mindig többet ér. Szerintem erre érdemes törekedni, ezért írtam :) Mivel van egy olyan érzésed, hogy érez valamit irántad. Neked van egy olyan érzésed :) Ezt azért ne felejtsd el, nem hangulatot rombolni akarok, de valójában igen, hogy ne taknyolj akkorát :)
2013. máj. 2. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!