Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex? Esetleg barátság? Vagy szimplán csak jó volt de ennyi volt? Ha komolyabbat akarok, akkor mar esélyem sincs?
röviden és tömören!
van egy srác akivel minden tökéletes! szeret téged te is őt! nemcsak párkapcsolatban vagytok ugymond de egymás legjobb barátai is vagytok. Ergo szép kis kapcsolat elé néznél vele!
szerintem egyszerűen fél bevallani az érzéseit illetve tart hogy te nem ugy éreznél vagy tart h valamiért még sem mondasz mindenben igazat.
mond el neki amit nekünk! ha jó a kapcsolat akkor ezt mind elmondhatod neki. és azt h mit szeretnél.
de félénk a srác az tuti....
Azt írod, hogy fiatal lány vagy. értelmesen leírtad a problémádat.Énnekem az, hogy egy csaj fiatalon csak szexkapcsolatot akar, nem gömbölyű.
Ha nem vagy szerelmes akkor miért akarsz szorosabb kapcsolatot? Miért zavar, ha egy srác gyengéden bánik veled?
Ha elmondta, hogy nem érez irántad semmit, akkor elég égő.
ilyen mentalitású csajt nem választanák magamnak, és kizárná a szerelmet iránta.
Szia!
Szerintem fél beléd szeretni, pont abból adódik a félelem, hogy talán mással is könnyedén lefeküdnél, és tart attól, ha megszeret, ez fájna neki.
Szerintem mondd el neki, hogy féltél, azért mondtad azt, de fontos neked, ezért jobb, ha külön váltok, mert úgy érzed fájni fog, ha a közeledben marad. Had érezze, hogy komolyan gondolod!
23/N
Köszike! Még merengek mi lenne a jó! Varom a válaszokat, utána pár nap gondolkodás és meglátjuk! Talán egy pár fiú el tudná mondani, hogy mit gondolhat a barátom...
Egyébként megkérném az olyan válaszolókat, akiket értelmes kérdések nem érdekelnek, hogy ne ide írjanak! Akik pedig szívesen adnak tanácsot, azoknak előre köszi!
Én értem mire gondol a srác, pedig nő vagyok.
De általában így érzek én is. Elsőre érzem, látom valakin, egyszerűen tudom, hogy el tudnék-e vele képzelni egy kapcsolatot, vagy sem. Akivel szexkapcsolatom volt, az nekem is nem kategóriás volt, és szintén azért vetettem neki véget, mert ő kezdett belém esni.
Szerintem igaza van a srácnak, az, hogy törődik veled, szeretget, valamilyen szinten normális - pl. valószínűleg neki is hiányzik egy kapcsolat, de nem 7/24-ben, és ezekben az órákban ezt bőven kiadhatja magából. Ez még nem jelenti azt, hogy kapcsolatot akar.
Ne kergess illúziókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!