Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szex? Esetleg barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex? Esetleg barátság? Vagy szimplán csak jó volt de ennyi volt? Ha komolyabbat akarok, akkor mar esélyem sincs?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy fiatal lány vagyok. Nem régóta találkozgatok valakivel! Szexkapcsolatot szerettem volna vele, de pár alkalom után kiderült, hogy számomra nem közömbös, és partnerként is el tudnám fogadni. Helyes srác, de egyszer sem vettem észre rajta, hogy el lenne szállva magától. Kedves volt, mindenről el tudtunk beszélgetni. Mindketten elmeséltük egymásnak a történetünket, és nem szégyelltünk a másik előtt semmit. Folyton ölelt, csókolt, és én persze viszonoztam.. Úgy éreztem, neki is kezdenek komolyabbra fordulni az érzései. Rengeteget beszélgettünk, és egyik este felvetettem a témát, elmondtam neki, hogy bennem elindult valami, ami úgy gondolom visszafordíthatatlan.. Azt is mondtam, hogy nem vagyok szerelmes belé, de nagyon megkedveltem, és szeretnék egy picit többet.. Azt már előtte is átbeszéltük, hogy nem vagyok egy nyomulós típus, nem fogom éjjel nappal zaklatni. A szex is jó volt vele, mert foglalkozott velem, és nem mindennapi gyengédséggel..Tehát mintha szeretne...Ezért nem is értettem, hogy mi a gond, azzal, ha többet szeretnék! A végén kinyögte, hogy általában, már az első találkozásnál tudni szokta, ki az akibe szerelmes tudna lenni.. Ès, hogy velem nem érezte... Azt is elmesélte, hogy akárhányszor elindult benne egy szerelem féle érzés, mindig olyan lány volt a kiszemelt, akire ha rámutatnék, egyből azt mondaná, hogy hagyjál már! Èn vele?? Ès általában ezek viszonzatlan szerelmek voltak. A kérdésem az lenne.. Miért viselkedett akkor úgy mintha többet szeretne? A kifogása erre az volt, hogy ez természetes, de én nem így látom. Manapság a pasik nem így bánnak a lányokkal. Szerintetek mit csináljak? Attól félek, ha továbbra is tartom vele a kapcsolatot, akkor szenvedni fogok. De mivel igen értelmes, intelligens és szeretni való (mármint az általános értelemben) embert ismertem meg benne, ezért elveszíteni sem akarom.. :( Ritkán érzi úgy az ember, hogy megtalálta a lelki társát. De én most úgy érzem! A szex is jó volt vele, sőt, az egyik legjobb, ráadásul nem is volt erőltetve, csak amit mindketten akartunk.. Nem tudom mit tegyek, félek, hogy nem tudom kordában tartani az érzéseim, és így elveszítem...
2012. jan. 22. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
menj el írónak Andersen.
2012. jan. 22. 18:16
 2/10 A kérdező kommentje:
ez most nem éppen segített a döntésemben..
2012. jan. 22. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:

röviden és tömören!

van egy srác akivel minden tökéletes! szeret téged te is őt! nemcsak párkapcsolatban vagytok ugymond de egymás legjobb barátai is vagytok. Ergo szép kis kapcsolat elé néznél vele!

szerintem egyszerűen fél bevallani az érzéseit illetve tart hogy te nem ugy éreznél vagy tart h valamiért még sem mondasz mindenben igazat.

mond el neki amit nekünk! ha jó a kapcsolat akkor ezt mind elmondhatod neki. és azt h mit szeretnél.

de félénk a srác az tuti....

2012. jan. 22. 18:19
 4/10 pqpqpq ***** válasza:
szep olvasmany.a szexet tobszor is kihangsulyoztad hogy jo volt.en mondjuk elore is megertettem.az van a csavoval hogy fel beled szeretni.ennyi!
2012. jan. 22. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy fiatal lány vagy. értelmesen leírtad a problémádat.Énnekem az, hogy egy csaj fiatalon csak szexkapcsolatot akar, nem gömbölyű.

Ha nem vagy szerelmes akkor miért akarsz szorosabb kapcsolatot? Miért zavar, ha egy srác gyengéden bánik veled?

Ha elmondta, hogy nem érez irántad semmit, akkor elég égő.

ilyen mentalitású csajt nem választanák magamnak, és kizárná a szerelmet iránta.

2012. jan. 22. 18:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszike! Csak elijeszteni sem akarom..Mert lehet ha ezt elmondom neki, akkor már barátként sem kellek neki..Ès azon kívül, ahogy bánt velem, elég világosan elmondta, hogy nem tudna szeretni...Mar csak az a kérdés én mit lépek!
2012. jan. 22. 18:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Az elején szexkapcsolatnak indult! Pont azért, mert én is féltem a komoly dolgoktól, hiszen tessék, elkezdtem valakit szereti és máris belebonyolódtam.. Persze nem egy éjszakás kalandot kerestem, csak valakit, akivel jól érzem magam szerelem nélkül..
2012. jan. 22. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem fél beléd szeretni, pont abból adódik a félelem, hogy talán mással is könnyedén lefeküdnél, és tart attól, ha megszeret, ez fájna neki.

Szerintem mondd el neki, hogy féltél, azért mondtad azt, de fontos neked, ezért jobb, ha külön váltok, mert úgy érzed fájni fog, ha a közeledben marad. Had érezze, hogy komolyan gondolod!

23/N

2012. jan. 22. 18:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszike! Még merengek mi lenne a jó! Varom a válaszokat, utána pár nap gondolkodás és meglátjuk! Talán egy pár fiú el tudná mondani, hogy mit gondolhat a barátom...

Egyébként megkérném az olyan válaszolókat, akiket értelmes kérdések nem érdekelnek, hogy ne ide írjanak! Akik pedig szívesen adnak tanácsot, azoknak előre köszi!

2012. jan. 22. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Én értem mire gondol a srác, pedig nő vagyok.

De általában így érzek én is. Elsőre érzem, látom valakin, egyszerűen tudom, hogy el tudnék-e vele képzelni egy kapcsolatot, vagy sem. Akivel szexkapcsolatom volt, az nekem is nem kategóriás volt, és szintén azért vetettem neki véget, mert ő kezdett belém esni.

Szerintem igaza van a srácnak, az, hogy törődik veled, szeretget, valamilyen szinten normális - pl. valószínűleg neki is hiányzik egy kapcsolat, de nem 7/24-ben, és ezekben az órákban ezt bőven kiadhatja magából. Ez még nem jelenti azt, hogy kapcsolatot akar.

Ne kergess illúziókat.

2012. jan. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!