Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akarok valamit egy lánytól, akkor hogyan kerüljem a "barátság zónát"?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:14
1/7 anonim válasza:
mond meg hogy neked nem a barátsága kell hanem a szerelme.
2/7 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy mit akarsz, ezzel kezdd... Ezután vagy leszerel hogy nem, mert ezért meg ezért, vagy benne van és akkor kialakulhat valami.
3/7 anonim válasza:
Szerintem, az elején mond el neki hogy bejön, de ne eröltesd rá, hogy vagy mostatnól járunk vagy hagyjuk inkább. Először udvarolj neki hív el találkozni kettesben. Így te is jobban megismerheted és a többi az meg rajtatok fog múlni.
4/7 anonim válasza:
ez szerintem hülyeség...
azzal hogy megmondod az elején hogy nem barátkozni akarsz nem biztos hogy eléred amit akarsz.
A nőnek kell futnia te utánad, neki kell akarnia téged
A lányoknak az kell amit nem vagy nehezen kaphatnak meg, és ha te már az elején tudatod vele hogy csak rajta múlik hogy összejöttök-e akkor buktad.
Legyél férfi, ne legyél a lelki szemetesládája, és pár randi után kapd le :D
5/7 anonim válasza:
Akkor nem tudom xD én szeretek tisztában lenni a dolgokkal. Engem ha talizni hívna egy fiú akkor először úgy gondolnék rá hogy haver. Mert a legtöbb fiú kiszámíthatatlan és a lányok nem szeretnek csalódni. Nem kell vele tudatni hogy csak rajta múlik annyi hogy ha esetleg úgy alakul és jobban megsimeritek egymást akkor akár több is lehetne köztetek mint barátság.
6/7 anonim válasza:
Egy srác sose hív lányt talizni barátkozásból... ezt szerintem csak a lányok gondolják így
kivéve ha már nyilván barátok , de 2 egymásnak szinte ismeretlen ember esetén biztos hogy nem csak haverkodás a cél...
7/7 anonim válasza:
második ilyen jellegű kérdés, de a válasz ugyanaz. ha nagyon tetszel a lánynak és vonzódik hozzád akkor nem lesz barát zóna, ha csak kicsit vagy nem akkor felejtős vagy. feltesz a polcra, ha szomorú levesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!