Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lett volna (esetleg van nála esélyem)?
Figyelt kérdés
Két hete megismerkedtem egy lánnyal,aztán facen beszélgettünk. A lánynak van komoly kapcsolata 3 éve,és azt mondta voltak hullám völgyeik, főleg a lány miatt, de most nagyon jól megvannak. Elég hosszasra sikeredett a beszélgetés, voltak célzások a részemről... aztán meguntam az agyam és azt írtam "hogy olyan nincs h nem tudod, nem bonyolult a kérdés amit feltettem, ha nem akarsz velem találkozni hát istenem, nem sértődök meg.", ő erre azt írta hogy " soha se lehet tudni, találkozni talizhatunk" én itt pedig a szavaitól elbizonytalanodtam (amit szó szerint le is írtam neki (nagy hiba)) szerintem szarul reagáltam, és még azt írtam h hadjuk a pi csá ba,és én ilyen bonyodalmakba nem megyek bele. Mi a véleményetek?2013. jan. 14. 16:52
1/5 anonim válasza:
Én sem mennék bele ilyen bonyodalmakba. Jól elszórakozik majd veled, te meg várhatod hogy kilépjen a három éves kapcsolatából.
2/5 anonim válasza:
Jól tetted, az ilyet hagyni kell a p*csába. Majd elvárja, hogy ha unatkozik, akkor szórakoztasd illetve legyezgesd az egóját, néha majd dob 1-1 gumicsontot (puszi, ölelés), hogy ne und meg. De a hapsiját sose fogja otthagyni miattad. Ha akarná, akkor már régen veled lenne, nem vele...
3/5 A kérdező kommentje:
Én is ezekre gondoltam...de azt azért mégse várhatom h 3 éves kapcsolatot csak úgy otthadjon, egy 2 órás beszélgetés és pár facebook váltás miatt. Szóval nem lehet h bejövök neki és ha jobban megismerne, akkor változna a helyzet?
2013. jan. 14. 17:06
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű. Van ilyen lánytípus, aki "kiskutyákat" keres. Értsd: kapcsolatban van egy hapsival, aki bejön neki, de hiányzik neki az udvarlók jelentette "plusz" (bókok, extra figyelem stb), ezért keres egy palimadarat, akit hülyíthet. Ne akarj ez lenni!
5/5 anonim válasza:
Hát...pár órás beszélgetés meg facebookozgatás után nem sok értelme van ilyenekről filózni. Általában a nemtudom az egy nőnél nemet jelent, amit mondott azt meg direkt úgy mondta, hogy elbizonytalanodj.
Ráadásul nagyon nyomulósnak jött le nekem ez az egész, ahogy előttem mondták, a kapcsolat mellett kell neki egy kiskutya, aki körbeugrálja, ne te legyél az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!