Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A suliban kb. 70%-os lánytöbbség van. Az évfolyamon sok aranyos szép lány van, volt már pozitív visszajelzés a kinézetemmel kapcsolatban. Szeretnék nagyon már egy barátnõt, de nincs túl sok önbizalmam, ismeretlennel mondhatni "nem tudom, hogy kezdjem". Ebben tudnátok segíteni, hogy kezdeményezzek egy olyan lánynál, akivel még egy szót nem váltottam?

16/F.

2013. máj. 1. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát kezdetnek akkor válts vele egy szót:)

Viccet félretéve, szemezés, flört, ha pozitívan reagál akkor le lehet szólítani;)

2013. máj. 1. 23:47
 2/4 acelsziv ***** válasza:
Próbálj meg nyugodt maradni. Egyszerűen kezdj el beszélgetni lányokkal. Bármelyikekkel. Ezzel gyakorlod a velük való kommunikációt és szokod a közelségüket. Csak lazán.
2013. máj. 1. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hova jársz suliba? Komolyan érdekel.
2013. máj. 1. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és elgondolkodtam azon, hogy mit szólnék, ha egy osztály, vagy évfolyamtársam leszólítana (mondjuk olyan, akivel eddig még nem beszéltem).

Pl. kérhetnél tőle segítséget háziban, tanárról beszélni neki, kikérni az ő véleményét. Lehet ez így elég átlag beszélgetésnek tűnik, de ha a lány válaszolgat, netán mosolyog, visszakérdez stb, akkor te veszed a jelzést és tovább kérdezel. Mit csinál a szabadidejében, hétvégén, hogy telt a legutóbbi hétvége/szünidő. Az első nehéz lesz, de ha a lány kedves, akkor nyert ügyed van. Többször odamész hozzá, majd 2. vagy 3. alkalommal meghívhatod egy innivalóra, szendvicsre, megkínálod vmivel... Aztán, amikor úgy érzed: van dolgod a hétvégén? (ha a csaj elég filmet nézett, akkor rögtön leveszi a szitut.) ha: igen ez meg ez, de x óra után nincs, akkor te: elmegyünk ide-meg-ide?

Sok szerencsét, ne izgulj, ha érdekel még vmi, írj privit!

2013. máj. 3. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!