Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Badoo társkeresőn mért van fenn ennyi ronda nő?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy mindegyik olyan képet tesz ki magáról amin szépnek tűnik aztán ha utánuk nézek valamelyik közösségi portálon bűn rondák vagy nagyon kövérek.:S Mért nem vállalják fel magukat? Így megkönnyítenék a dolgom. 25/F2013. máj. 1. 20:51
11/15 A kérdező kommentje:
8-as ki kérdezett te k*csög? Nem kell rondának lenni, hogy kíváncsiságból valaki felregisztráljon valahova, de gondolom te ronda is vagy és Badoon is fent vagy. Eszed meg mint egy döglött hintalónak....
2013. máj. 2. 16:23
12/15 anonim válasza:
Mert aki nem ronda annak azonnal kinyalja a seggét az összes fiú, így eszükbe se jut ilyen oldalakon lógni. Esetleg ha prosti és reklámot akar.
13/15 lakiferiii válasza:
Azért, mert a Badoo szar :P nekem nem teszik, mondjuk dizájnba jó, az bejön... de amúgy facebook koppintás egy az egybe...
14/15 anonim válasza:
Én már két csajjal randiztam onnan. :) Három hete regisztráltam.
15/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem facebook koppintás, teljesen másért használják az oldalt. Csevegő és társkereső. Facebook pedig az ismerőseidért van. És rengeteg ember van fennt, fiatalok leginkább, de idősebb korosztályban is van bőven. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!