Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, aki ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki ezen a Badoo társkeresőn előfizető? Megéri?

Figyelt kérdés
Két nap alatt máris három lány szeretne velem találkozni. Nekem elég kamuszagú az egész- Akik előfizettek rá esetleg hogy látják? Megért kiadni rá a pénzt?
2013. jan. 23. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, átverés az egész. Úgy küldik az üzeneteket nekem, hogy nem is vagyok fent.
2013. jan. 23. 00:15
 2/6 Komplikato ***** válasza:

Nem éri meg. :D

Ha kapsz levelet, hogy X.Y. beszélne veled, annyi történt, hogy rád klikkelt valamikor valaki, hogy esetleg beszélne veled.

A találkozni szeretne veled meg ennyit se jelent, van egy ilyen hülye szavazós játék, hogy találkoznál a képen látható arccal?

2013. jan. 23. 00:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Gondolom valami robotprogrammal random végig klikkelnek mindenkin. Tehát nem vagyok egyedül, akik ebben az egész mesében nem hisznek.
2013. jan. 23. 00:34
 4/6 anonim ***** válasza:

gyerek nem ugy tünik, hogy te tarolni fogsz a badoon a csajoknál.

am ha meghivsz 30 embert (tök mindegy milyen imél cimekre és hányszor küldesz meghivot), akkor egy hétre kapsz ingyen elöfizut. SŐT ha ki akarod magad törölni, akkor is felajánlanak ajdánék elöfizut, csak hogy ne hagyd ott a badoot.

a randis játék meg oylan, hogy bemész, nyomkodod a talánt és kész, egyszercsak kiadja aki szintén rád kattintott. De azt ne vedd komolyan. MOST KOMOLYAN AZT GONDOLOD, HOGY A NŐ A XAROS KIS ADATLAPOD, VAGY A KIS BÉNA PROFILKÉPED ALAPJÁN eldönti 100%osan hogy most randizni fog veled? Azt hiszed ennyi az ismerkedés?

A badoo azért lett sikeres, mert eyszerü használni. Csak csetelsz azzal aki tetszik és kész. Ez tényleg olyan nehéz mármint elbeszélgetni egy nővel meg bennetartani abba a gondolati sikban, hogy ő a nő te vagy a férfi és abból nem barátság szagú dolgonak kéne lenni, hanem mondjuk szexnek is?

2013. jan. 23. 01:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó a válaszod egy picit bénára sikeredett, elég sok zagyvaságot kevertél a zagyvasággal.:D Minden volt benne csak hasznos válasz nem.
2013. jan. 23. 01:41
 6/6 Komplikato ***** válasza:

3-as nincs rá szükség, tele van elhanyagolt vagy árva férfiakkal és nőkkel, kattintgatnak vadul maguktól is.

"A badoo azért lett sikeres, mert eyszerü használni."

Egy fenét, azért mert a FaceBook automatán generált egy csomó embernek accountot. Mivel nekem volt normális is így már egyiket se lehet használni rendesen. :D

Amúgy annyira nem reménytelen dolog, csak tényleg rá kell írni valakire aki érdekesnek tűnik a zéró infó és kiválogatott képek után és beszélgetések közben kiderülhet tényleg érdekel vagy őt érdekled. Még akár találkozhattok is.

Én csak azt mondom, hogy ezt az előfizetéses móka nélkül is megteheted.

2013. jan. 23. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!