Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány de nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány de nem merem megszolitani vagy elhivni valahová mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Az van hogy 1 ével idösebb és nem merem megszolitani,mert álandoan a barátnői körül van és félek hogy azok meg csúfolnak majd meg röhögnek azt a lány meg azt hiszi majd hogy nem is érdeklem vagy valami ilyesmi nah azt ez van valaki kérek írjon hogy ilyenkor mit tegyek!!!!
2009. szept. 27. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Gáz vagy, és ciki. Nem ildomos ez manapság. Kiröhögteted magad, és te leszel a téma, hogy mennyire gyökér vagy. Nem szemét akarok lenni de így van... Most gondold magad a csaj helyébe... te elmennél akárkivel ha oda menne látatlanba. Na ugye!
2009. szept. 27. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg kideríteni a nevét, jelöld be egy közösségi oldalon és írj neki egy levelet, hogy szeretnéd megismerni, felveheted-e msn-re, stb... :) szerintem ez nem ciki, és nem hiszem, hogy emiatt nevetnének rajtad. Bár az igazat megvallva én örülnék neki, ha oda jönne a suliból egy srác és beszélgetni szeretne. Ebben mi a ciki? :S Semmi. Nyugodtan megteheted, azok a hülyék, akik e miatt kinevetnek.
2009. szept. 27. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a közösségi oldalas bejelölés,kiderítés jó ötlet!!!!! Vagy biztos nincs mnidig a bnőivel...s akkor már tiéd a pálya!!! Tudod aki mer az nyer!!!! :) :D A korral meg ne törödj...köztünk a javamra van 2 év zavart picit,de már mit se számít!!! 20l,18f
2009. szept. 27. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Egy próbát mindenképpen megér.Menj oda hozzá,szólítsd le és ha bejössz neki biztosan szóba elegyed veled.Nincs mitől félni.Én már jártam így mint te és gyáva módon nem mentem oda hozzá.Ezt a mai napig bánom.Ennek 6éve..Légy bátor!!!
2009. szept. 29. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

A gyáva ember nem ember! Ha férfi vagy, akkor megpróbálod. Semmi bajod nem fog belőle származni. Amiatt pedig ne aggódj, ha kinevetnek a barátnői, ugyanis elmondom Neked, hogy mindenképpen ki fognak nevetni! :-DDD

Abból, hogy hogyan nevetnek, le lehet szűrni az esélyeidet. Ha nem nevetnek az nem túl jó jel. Ha nagyon gúnyosan nevetnek, az nem feltétlenül rossz, de bármit jelenthet. A legjobb az az, ha sugdolóznak és néha rádnéznek, érzed, hogy rólad beszélnek és eközben nevetgélnek. Ez jót szokott jelenteni.

Ha elsétálsz a lányok előtt és elcsöndesednek, amíg elmész előttük, majd kuncognak a hátad mögött, akkor az azt jelenti, hogy tetszel közülük valakinek.

Sok kis apró jel van, ami többet mond minden szónál, csak észre kell venni őket!

Sok sikert! :-D

2009. szept. 30. 09:19
 6/7 A kérdező kommentje:
oké kösszi minden válasszal több bároságot szereztem és ma elhivtam moziba,MINDENT KÖSSSSSZZZZZ AMIKET ÍRTATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
2009. szept. 30. 13:38
 7/7 anonim válasza:
Én szeretem nem csak a kiszemeltet, hanem a társaságát is megnyerni... A lányok úgy is nagyon sokat adnak társaik véleményére. Szóval próbálj meg szerintem bekerülni a társaság középpontjába! Sok sikert... :D
2009. szept. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!