Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék kint a való életben olyan lányt, akinek bejövök külsőre, ha nem jeleznek a csajok sehogy sem nekem és akárhány csajnál próbálkoztam be csak a durva lekoptatást esetleg gúnyólódást kaptam meg tőlük?
Sok ilyen lesz még ? :(
Inkább aludj tényleg.
NA FIGYELJ OCSISAJT! En eppen aludni akartam, de ezzel az ujabb kerdessel sajnos kiverted az almot a szemembol. En egy 20 eves, allitolag igen dekorativ es dogos egyetmista lany vagyok. 3 es fel honapja csurog a nyalam a himek egy olyan egyedjere, aki nem izmos, nem magas, a feje sem hasonlit Javier Bardemhez (imadom), de valami olyan lehengerlo szemelyisege van es kisugarzasa, olyan szexis a modora, hogy konkretan megveszek! Es ezzel nem csak en vagyok igy.
Szurjuk le konkluziot! Nem kell Adonisznak lenned ahhoz, hogy eszrevegyenek. Mindossze annyi a titka, hogy ne sirankozz, mert az szanalmas! Legyel fain a gadzsikhoz, de ne erolkodj, mert az szinten gaz! Emeld fel a fejed es ne latszodjek rajtad,h csajt akarsz fogni. Talald meg a stilust,amiben jol erzed magad! Es legyel szeretteljes, laza!
Ha a bena kerdeseiddel almodom, lesulyt haragom Read. Higyj benne, h eljon a nod! Puszik!
Én az egyik haverommal ki fogom próbálni azt, hogy bérelünk egy luxusautót, és szombat este azzal császkálunk a városban, és sok helyen megállunk vele, és nekidőlve beszélgetünk :)
Egy barátomtól vettem az ötletet, akik szintén kipróbálták, és állítólag úgy mentek oda hozzájuk a jobbnál jobb csajok, mint este a szúnyogok a fényre.
+ bérelünk egy szobát estére, és jól megdugjuk őket :)
minek barátnő? mindegyik felszínes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!