Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sors iróniája, durva a korkülönbség?
Eddig mindig azt papoltam, hogy milyen rossz ötlet olyan kapcsolatba belemenni ahol nagy a korkülönbség, olyan 10 év, bár fiatalabbaknál kevesebb is elég ahhoz, hogy sok legyen.
Most meg akit megismertem 14 évvel idősebb nálam. Kinézetre 20-nak tippeltem és ez megdöbbentett... de valahogy mégse tart vissza most, annak ellenére amit eddig okoskodtam :D
Vélemények?
oké 18 vagy,és férfi,nő,rövidebb nyakú zsiráf esetleg?
és a másik milyen nemű,hetero dolog-e?
Véleményem az, hogy általánosítasz. Volt 1-2 rossz kapcsolatod, ahol nagy volt a korkülönbség, és ezt vetíted ki erre is. Ez kb. olyan, hogy volt két rossz kapcsolatom szőkékkel. Akkor most ebből szűrjem le azt, hogy szőkékkel hiba lenne összejönni?
Ne csak egy szám alapján ítéld meg őt! Egy ember több, mint pusztán egy életkor.
Azt meg, hogy működhet-e, ti tudhatjátok csak...
Első: Mindketten lányok vagyunk.
Amúgy meg második válaszoló, nem abból ítélek. Egyszerűen a józan észből indultam ki. De most cserben hagyott :)
A sorsnak nincs iróniája...
Csak az emberek nem tudnak magyarázatot találni bizonyos dolgokra.
Az anyucis próbálkozás pedig egy példa arra, hogy a nő, miután mindketten lányok vagytok, akár az anyád is lehetne...
A szóvirág szó tetszik amúgy... :P
Kár, hogy férfi vagy...
Hát már bocsesz, de szerintem azért az anyuka szintet még nem éri el.
Amúgy meg miért lennék férfi? Igazából nem hat meg, hogy mit hiszel, nem ilyen kis kölykökkel jöttem vitatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!