Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
egy rendezvényen voltam és ott volt egy srác is, de nem beszéltünk csak láttam mert ott álltak mellettünk..
utána pár hét múlva megtaláltam facebookon és be is jelöltem, rám írt és mondta hogy ő is megnézett engem és bejövök neki..
csak az a baj hogy a srác 19 éves, én pedig 14 vagy.. lehet köztünk valami? vagy esélyem sincs?
2012. dec. 22. 13:37
1/3 anonim válasza:
Egy kicsit cines lesz neki , hogy 19 létére egy 14 évessel.
2/3 anonim válasza:
Lehet belőle valami, ha egyikőtöket sem zavar a korkülömbség, a környezetre meg nem kell figyelni, sokaknak nem fog tetszeni a dolog, de ha ki tudjátok küszöbölni az ebből adódó problémákat, akkor lehet belőle valami, igen :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem is van esély rá! Ha megfelelő felfogással rendelkeztek és egyikőtöket sem zavarja a korkülönbség, akkor minden rendben van. :)És ha a fiú tényleg, ezt mondta akkor lehet hogy őt nem zavarná, mert ha igen lehet nem mondta volna el neked. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!