Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az durva, ha egy fiúnak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

---R33--- kérdése:

Az durva, ha egy fiúnak azt mondom, hogy ha akar valamit tőlem, akkor szedje össze magát?

Figyelt kérdés

Jó, persze, nem ilyen szavakkal. De lehet, hogy így kellene?

2 hónapja ismerem, első héten több órát beszélgettünk skypeon, azóta pedig egyszer találkoztunk. Az a találkozás kb. 2 óra hosszú volt. Azóta beszélgetünk neten keresztül, de pl még a telefonszámomat sem kérte el. Szóba került már, hogy kellene valami közös program, de akkor is igazából én céloztam rá.

Vajon akar valamit tőlem, csak lassan halad? Vagy hagyjam az egészet?

2012. dec. 30. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
szeretnéd ha jól megcsinálna az ágyadon?
2012. dec. 30. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A nőknek is tessék megemberelni magukat! Ha valamit akarsz tőle jelezd, ha nem veszi le és egy idióta, de te mégis akarod akkor picit egyértelműbb jelekkel. Ha azt se veszi le, akkor hagyd a fenébe.
2012. dec. 30. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, csináld!
2012. dec. 30. 00:20
 4/7 anonim ***** válasza:

tulajdonképpen nem durva.

nem értem a lányokat, az egyik azt szereti, ha a pasi nem nyomul ezerrel, a másik meg azt várja, hogy legyünk macsók és nyomuljunk ezerrel.

nem vagyunk gondolatolvasók...

ha nem jön össze a sráccal, én megduglak szívesen...

2012. dec. 30. 00:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nekem ilyet mondana egy csaj jól seggbe kúrnám.
2012. dec. 30. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudod itt a alapvető probléma, és megint kibukik, hogy mennyire karakterek az emberek, és nem minden karakter való mindegyikhez. TE tipikusan a gyorsító sávban élő nő vagy, aki azért szeret haladgatni úgylátszik az ismerkedéssel, vannak akik meg sokkal zárkózottabbak, és kifejezetten igénylik a lassabb ismerkedést. Lehet ,hogy a faszid nem akar lerohanni, nehogy azt beszéld be magadnak, mint a többi gyagyás nő kényszerképzelgéseiben ilyenkor,hogy "ááhh, csak szjexjre kelleettem neeeki"

Az is lehet hogy direkt nem akar kapkodni, de lehet hogy csak nem ért a nőzéshez, én sem nagyon kérném el a telefonszámát egy nőnek sem, valahogy nem szeretek telón beszélgetni, főleg barátnőjelöltekkel nem, de én stresszelős is vagyok. Lehet,hogy ez is ilyen, vagy csak nem tudja,hogy a telószámot szokás elkérni.

De ha nekiállsz erőltetni ilyen szedd össze magad dumákkal, akkor garantáltan elvadítod, én úgy szarnák a nő fejére toronymagasról mint a sicc, ha nekiállna noszogatni-baszogatni, főleg ha valójában nem is kell. Lehet hogy kutyának se kellesz, csak többet képzelsz bele ebbe a viszonyba. De lehet ,hogy nem. Sokkal értelmesebb volna kedvesen, finoman jelezgetni neki, ne ilyen beszólogatós módon tuszkóljad előre az eseményeket, mert igaz mi igaz, elég sok szép lány van még a világban ,van konkurrenciád bőven.

2012. dec. 30. 00:55
 7/7 Pretty_Fighter ***** válasza:

Részben velem is ez a helyzet.Nekem kellett csinálnom "mindent" aztán rájöttem,hogy lehet nem is visszahúzódó,hanem csak lesz*r:D

Igazából 2 hónap alatt hogy láttad,hogy visszahúzódó?

Mert ha igen,akkor kéne adni még egy kis időt.Ha meg nem akkor meg,te is tudod;)

2012. dec. 30. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!