Durva lenne, ha a lázas babámnak, aki nem akar folyadékot inni a nurofenes fecskendővel adnék neki teát, úgy hogy lefogom?
se cumisüveg, se pohár, se csőröspohár
kanállal is csak úgy tudok, hogy a nagyrésze kifolyik a szájából, meg csupa víz minden, meg igazából csak kaja közben tudom belecsempészni
De a kaják között is szükség van most rá ugye.
Szívesen veszek egyéb ötletet is.
Mit eszik!?
Mert ha tápszert, az is folyadék!!!!
Nem,szerintem nem lenne durva.
Próbáld meg hátha,egy lázas babának nagy szüksége van a folyadékra...
Mennyi idős baba?
Nem szopik még?
Nem annyira durva, mintha kiszáradással kórházba kerülne.
Viszont, először megnézném, miket eszik mellette? Mert ha elfogadja az ételt, akkor abban is van folyadék.
Vagy még szopizik? Ha igen, akkor az általában elég.
Vagy tápszeres? Mert ha azt megissza, akkor az is jó.
Mennyi idős?
tápszeres, de már csak reggel este
szegényt folyton nyúzom
lázmérés, lázcsillapítás, orrcseppentés, orrszívás
10 hónapos
próbálom a kajáit vizesebbre csinálni, de 3-4 óránként eszik
Orvos látta már?
Ha fáj a torka, akkor lehet, hogy amiatt sem akar inni. Esetleg langyosítsd meg a teát, vagy amit szeret inni, azzal próbálkozz.
Az se mindegy, hogy mennyire lázas, ha épp hogy 38, akkor nem is izzad annyit, mint ha közel 40 fokos...
Nekem pont ezt tanácsolták, amikor a 2 hónapos picim a torokgyulladása miatt egyáltalán nem akart se enni, se inni. Annyival jobb a helyzeted, hogy a kicsit már ehet mást is, meg nagyobb egy picit. A hőmérsékletre is érdemes figyelni, az enyém nagyon kényes volt rá... Túl melegen, túl hidegen nem ment le a tea (víz sem.)
Jobbulást a kicsikének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!