Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sors iróniája, durva a korkülönbség?
Eddig mindig azt papoltam, hogy milyen rossz ötlet olyan kapcsolatba belemenni ahol nagy a korkülönbség, olyan 10 év, bár fiatalabbaknál kevesebb is elég ahhoz, hogy sok legyen.
Most meg akit megismertem 14 évvel idősebb nálam. Kinézetre 20-nak tippeltem és ez megdöbbentett... de valahogy mégse tart vissza most, annak ellenére amit eddig okoskodtam :D
Vélemények?
szóvirágkötő kisasszony!
34 éves kiskölyök vagyok... :DDD
2 évvel idősebb, mint a néni akivel kavarnál...
Ilyenkor már nagyon le vagyok tompulva a sok hülye kérdéstől...
Látnád napközben, csak úgy siklik az agyam... ;)
Én heteroszexuális nő vagyok, 24 éves.
Soha, egyetlen pillanatig sem tetszett a saját korosztályom, csak az idősebbek.
Nem is tudnék mit kezdeni egy velem egykorúval, én már azt szoktam meg, hogy 34-35-40 éves férfiakkal beszélgetek, ismerkedek, ők a társaságom, ők a mindeneim :D Illetve már nem, mert párkapcsolatban élek, a párom 35 éves :)
Semmi abnormálisat nem láttam benne soha és nem is szúrta senki szemét. Merjen bárki beszólni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!