Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok a lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok a lányokkal durva lenni, mint a fiúkkal? Lehetséges, hogy ezért nem tudnak vonzódni hozzám a lányok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Viszonyulj ugyanúgy hozzájuk, ennyi, ilyen egyszerű.
2012. dec. 11. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért, akkor vonzódnak hozzád a lányok ha durva vagy hozzájuk? Hát nem hiszem.Egyébként sz@rd le hogy lány és viszonyulj úgy hozzá mint egy fiu-hoz.Ennyi.
2012. dec. 11. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem, azért nem vonzódnak hozzád, mert megfordul a fejedben, hogy durvának kéne lenni. Ilyet a gyökerek csinálnak.

Az én barátom izmos, tipikusan olyan, akire azt mondaná a többi pasi, hogy kigyúrt f.szfej. És mégis romantikus, kedves és soha egy rossz szava nem volt rám. Ha durva lenne, azonnal leléptem volna.

Döntsd el, hogy normális lányt akarsz-e, aki a normális fiúkat szereti, vagy egy lotyót, akinek bejönnek a barom pasik. Akkor légy te is nyugodtan olyan, de én sem leszek ribanc azért, mert ez sok srácnak bejön.

2012. dec. 11. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!