Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem átlagos (szerényebb, csendesebb) lányokkal hogy kell bánni?
3-asnak igaza van. Én hasonló típusú csaj vagyok szeretem ha egy pasi határozott és ha irányít (kicsit) szóval semmikép se legyél vele csendes , mert ha te is az vagy meg ő is az gáz lesz...bár kitudja. Nevettesd meg azt minden csaj imádja és érd el ,hogy megbízzon benned.És ha már sokat vagytok együtt és látod rajta , hogy bejössz neki , akkor mondd el.
Habár lehet tudja ,mert azért lányok megérzik az ilyesmit ,csak néha tetetik ,hogy nem tudják.
Én is csendes és szerényebb, szelidebb típus vagyok. Haveri körben mondjuk nem unalmas és képes vagyok poént csinálni mindenből - ha elkel.
De a lassú megközelítést jobban preferálom. Persze mindennek van határa. Szóval az se jó, ha hónapokig húzza az ember.
Ha csak megkérdeznek egyre több dolgot rólam, hogy pl. mit csinálok, mit dolgozok stb... stb... és lassan közelítenek, vagy épp nem egy un. randira, hanem csak beszélgetésre, cukászdába hívnak jobban bejön, mintha nekemrontanak, hogy "akarlak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!