Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja, ellenben nekem fiúként már lassan olyan érzéseim vananak, hogy ultra ronda vagyok (pedig ez nem igaz fiúk szerint átlagos vagyok), csak, mert nem vagyok tökéletes arcra meg testre?

Figyelt kérdés
De tényleg elismerem, hogy nem vagyok adonisz meg nincs tökély arcom sem, nincs tökéletes arcszerkezetem, de érzem, hogy nem vagyok én olyan ronda, csak a csajok foylton ezzel támadnka, hogy ronda vagyok, ezt főleg a szép lányoknál vettem észre, pedig én csak ismerkedni szeretnék, nem is járni velük egyből, hiszen honnan tudhatnám előre, melyik lány felel meg nekem. Erre a szép csajok elkezdenek bunkózni velem meg sértegetni csak, mert nekik nem jöttem be külsőre. Az a durva, hogy annyi nem szép lányt ismerek és még nekik is van párjuk, ellenben egy fiú, ha csak átlagos is külsőre, akkor már el van ásva az élete, esélytelen egy párkapcsolatra. Annyira fáj már ez enkem, hogy hiába szeretnék egy rendes barátnőt, akivel kölcsönös a vonzalom, nem találok sehol és sehogy sem. Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(
2013. máj. 1. 01:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hány ilyen kérdés lesz még????!!! már kezdem unni... -.- Egyetértek azzal aki azt mondja,hogy ne itt nyavajogj...Ha így állsz hozzá, soha az életben nem lesz senkid. Azokkal a csajokkal meg ne foglalkozz,akik beszólnak, vagy szólj vissza te is.
2013. máj. 1. 10:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Amíg nem nyavalyagotam, addig sem kellettem a csajoknak, sőt mindig úgy csinálok, mintha minden rendben lenne, szégyellem, hogy ennyire utálnak a csajok a külsőm miatt.
2013. máj. 1. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:

dehát elvileg átlagos vagy, nem?

Nem öltözködsz esetleg valami szubkultúrának megfelelően?

(pl rokker, nadrág közepét bokáján hordó repper, stb)

Mutass már egy képet!

2013. máj. 1. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!