Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még az "átlagos" lányok is simán elkelnek, addig a fiúknál csak a tökéletes, szupermennek van esélye? (bővebben lentebb)
Ezt én is így látom, de az okát nem tudom.
Én már tesztjelleggel bűnronda lányoknál is próbálkoztam, de még ők is el vannak szállva maguktól.
Szerintem folyton próbálkozni, meg csak ezen görcsölni hülyeség, lehet épp ezért nem kellesz senkinek. Lehet, hogy a lányok ezt úgy látják h "gyorsan kell egy lyuk". Az meg csak a pénzes és/vagy előnyös külsejű fiatal embereknek jut, csak úgy csettintésre.
Ahelyett, hogy ezen görcsölsz, ismerkedj, barátkozz lányokkal, a hobbid, a munkád vagy bármi kapcsán vedd magad körbe velük és hagyd, hogy "felfedezzenek". Ez időigényes, és nem biztos, hogy beválik, de amit eddig próbáltál, az sem...
Egyébként neten szerintem töredék esélyed van. Vagy az első "olyan" éjszakán is chatszex lesz? Ugyan már...
Érdekes baráti társaságod lehet, ha sehol egy szabad csaj köztük.
Ne szórakozóhelyen próbálkozz, ott sok a ribi, lehet pl házibulikban.
Ha a lány kezdeményez, akkor meg a fiú dönt. =)
Én átlagos lány vagyok de nem kellek nagyon senkinek sem.
vagy félnek tőlem a fiúk.=P pedig nem nézek ki még ijesztően sem.
Úgyhogy ne jelentsd ki olyan egyszerűen, hogy biztos minden átlagos lány el tud kelni. Nem hiszem.
Bár azt észrevettem, ha nem nyafogok magam iránt meg azzal kapcsolatban, hogy még mindig egyedül vagyok..szóval, ha laza vagyok akkor könnyebben megy minden. Úgyhogy neked is ezt ajánlom. Ne görcsölj sokat, ne vegyél mindent túl komolyan, ne sértődj vérig mert ez semmire nem vezet. Csak magaddal cseszel ki.
Inkább nézd mindennek a pozitív oldalát.
Egy vidám és optimista ember sokkal jobb, mint aki mindenen panaszkodik meg negatívoskodik. Ezt már én is megtanultam.
Nem tudom, hogy neked mi a szupermen, de pl én kép alapján inkább olyan srácot választanék, aki aranyosnak, kedvesnek néz ki inkább, mint macsónak. Sőt volt is egy olyan eset, hogy valami társkereső hirdetőjében megláttam egy srácot, egyáltalán nem volt az a tipikus szépfiú, de valahogy mosolygott és olyan aranyos volt. Csak miatta felmentem az oldalra, hogy megnézzem az adatlapját. Persze aztán végül nem írtam neki...
Amúgy nem biztos, hogy irreálisan nagyon az igények de a netes ismerkedésnél szerintem vagy 100 csajnak kel írnod, mire egytől normális választ kapsz. De ez nem azért van, mert nagyok az igényeik, hanem mert egy barátnőm tapasztalataiból tudom, hogy neten nagyon sokan írnak egy lánynak, és van lehetősége válogatni. Egyébként logikus, hogy csak 1-2 srácnak ír vissza komolyabban, mert többel egy ember szerintem nem tud érdemben foglalkozni. Meg azt is bele kell kalkulálni, hogy a társkeresőkön főleg a csajok között nagyon sok a kamu hirdetés. Egyik barátnőm anyukája pl így teszteli a pasijait, hogy egy kamu felregisztrált csaj nevében írogat a pasinak, hogy vajon elhívja-e végül randira, tehát hűtlenkedik-e ha adott a szituáció. Ez beteg dolog. Több ilyen példát is tudok, amikor valaki ilyen-olyan okból regisztrált kamu profilt és mind csajprofil volt, még srácot is ismerek, aki ilyesmivel szórakozott. Élőben azért ennél kisebb százalékban kapsz zsákbamacskát...
Van egy kis ellentmondás a kérdésben: az átlagos lányok elkelnek, de csak a tökéletes szupermannek van esélye náluk. Ez azt jelentené, hogy minden lányra jut egy szuperman?
Lehet, hogy ezek a lányok kivárják azt, akit megfelelőnek éreznek és nem érik be olyannal, aki nem jön be nekik. Ha pedig annak nem jönnek be, akit kinéztek, várnak a következő megfelelőre.
A fiúk meg rágörcsölnek, hogy legyen már végre barátnőjük, ezért bepróbálkoznak az átlagos lányoknál is, csak hogy legyen valakijük.
Ezért a lányok válogathatnak közülük.
De ez is csak általánosítás, sok lány is van, aki nem talál párt.
Persze, hogy az ember pesszimista és nem túl bizakodó ezen a téren, ha nem kap esélyt, és mindig közömbösek vele a lányok. Szóval csak egy kis bizalomra lenne szükségem. Egyébként más téren optimista szemléletű vagyok.
És köszönöm az eddigi hozzászólásokat, tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!