Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még az "átlagos" lányok is simán elkelnek, addig a fiúknál csak a tökéletes, szupermennek van esélye? (bővebben lentebb)
Hát, aki hagyja is magát, hogy kihasználják az egyenesen hüly.e:) Bocs.
Sajnálom, ha neked rossz tapasztalataid voltak de nem lettek volna, ha nem hagyod magad. Azért van egy kis határ a szamár és a nem szamár között.
Nem kell magad kihasználtatni, ennyi.
A magyar pasik sem különbek a magyar lányoknál. De ez is csak általánosítás lenne. Úgyhogy erről ennyit.
Egyébként meg akinek van kellő önismerete, tapasztalata és tudja, hogy mit hogyan csináljon ha párkapcsolatot akar vagy is tudatosan teszi ezt, azt 1. nem használják ki.
2. nem lesz annyi csalódása, mert tudatosan teszi azt amit tenni kell.
Persze a rózsaszín köd mindenki agyát elboríthatja, oly annyira, hogy észre sem veszi, ha nem pont jó kapcsolatban van benne. Azért próbálom ezt kikerülni és lám eddig nem volt problémám. Az apró jeleket sem kell figyelmen kívül hagyni, mert aki újra és újra ugyanabba a hibába esik ott már problémák vannak..És ilyenkor nem a másikat kell hibáztatni. Kilehet kerülni.
Úgyhogy szerintem, ha kevesebbszer is, de biztosan csalódnál a külföldi lányokban is persze egy próbát mindig megér. De nehogy azt higgyük, hogy a külföldi pasik/nők olyan szentek, meg, hogy bennük biztos, hogy nem csalódunk. Ja persze;). Az emberek mindenhol ugyanolyanok.
Nyitott szemmel kell járni és ha már épp elégszer csalódtál, akkor szerintem fel tudod ismerni azokat a jeleket, hogy ne kövesd el megint ugyanazt a hibát.
De ha hagyod magad, akkor én már nem tudok mit mondani.
Attól még nem kell ujjal mutogatni.
"Borzasztó nehéz lesz megemészteni, aztán jön majd a következő probléma, addigra a normális, átlagos pasik, akik addig ugyan nem kellettek, már mind elkeltek. Szóval maradnak az alkoholisták, a tényleg nagyon gázos pasik, vagy azok akik 50-es évesen is csak a strigulákat húzzák. Szóval kellemes válogatást csajok! :) Jah, engem már sajnos nem lehet választani... :( :)"
Aha, azok a normális átlagos pasik is annyira normálisak, hogy akiket eddig ismertem mondván, hogy milyen normálisak később mindről kiderült, hogy a legtöbb lányt rib@ncnak gondolja. :) Kösz, ilyenekből nem kérek én sem, aki már egyből úgy áll hozzám, hogy egy ribnc vagyok..mert nőnek születtem. A fiúk is válogatnak, mindenki válogat nem értem ezen mit húzod fel magad.
Mindenhol így van.
Azért az meg elég szomorú, hogy a pasikat ennyi csoportra tudod osztani: a "normális"(?) átlagos pasik, az alkoholisták, meg az 50-esek...
Mintha csak ezek léteznének, másféle rétegek nem is.
Nyugi, mindenki megtalálja a hozzá illő párját. ;) Előbb vagy utóbb de mindenkinek meg lesz.
Amúgy meg, ha a pasik ajánlatokat tesznek a lányoknak akkor miért kell azon csodálkozni, hogy sokszor ezt ki is használják? Azért írom, hogy 1-1. mert nem csak a lányok hibásak abban, hogy egyre magasabb és magasabb mércét állítanak fel. Ugyanezt mondanám a pasiknak is, a legtöbbnek igen magas a mércéje.
Aki meg most esetleg szebb az átlagnál, csinos és ad magára miért gondolod azt, hogy 40 évesen löttyedt lesz meg ráncos? Jó a ránc lehetséges, 40 éves korra. De ha most adnak magukra, nem biztos, hogy később majd elhanyagolják magukat.
Igen, azok a lányok akik el vannak nyomva keleten nem csodálkozom, ha istenként tekintenek azokra a pasikra akik nem nyomják el meg normálisan bánnak velük..Ha úgy vesszük te meg ezt élvezed. Azt írod olyan szép lányok. Akkor gondolom te sem állsz szóba azoknál a lányoknál akik nálad nem ütik meg a mércédet? Ugye? Vagy, ha tévedek akkor bocs. De úgy írod, mintha a magyar pasik nem válogatnának. Dehogynem válogatnak. Ők sem elégszenek meg, vagy ha még is akkor jó az nekik szamárnak hiszen egy szép lánynál már nem mernek próbálkozni. Jó lesz nekik a szamár is.:) Úgy írod mintha a magyar pasik tökéletesek lennének, csak a lányok a hibásak mindenben.
Hát, akkor én meg azt mondom, hogy mindkét fél hibás.
Foghatnám a médiára is, végül is, onnan is elég irracionális képet mutatnak a nőkről, meg a pasikról is, bár én úgy vettem észre, hogy leginkább a nőkről mutatnak irreális képet. Aztán meg csodálkozunk, hogy ennyi önbizalom hiányos ember van, aki nem mer párkapcsolatot kialakítani. De ez egy másik téma.
"Szóval kellemes válogatást csajok! :)"
Köszönöm, megvolt! Nem adtam alább annál, hogy megtaláljam a nekem teljesen megfelelőt és ki is rostáltam a lúzer balfékeket. Sokáig kellett rá várnom, de érdemes volt, ennek köszönhetem, hogy most boldog házasságban élek és nem csak úgy, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.
Úgyhogy minden lányt arra bíztatok, hogy válogasson nyugodtan, de jól gondolja meg, kit választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!