Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy még az "átlagos" lányok is simán elkelnek, addig a fiúknál csak a tökéletes, szupermennek van esélye? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés
Nem általánosítottam, mert a kérdés a netes ismerkedésre vonatkozott. Élőben még nem próbálkoztam sokszor, hogy ezt így megítéljem. Mondjuk élőben nem is sok lehetőségem van, mivel nem vagyok nagy buliarc, iskolába se járok már, ismerőseim körében sincs senki. Szóval csakis idegenekkel tudok ismerkedni. Ezért főleg neten próbálkozok. Nem tartom magam egy tökéletes férfinek, de nincsennek jó tapasztalataim. És még azt se lehet mondani, hogy biztos rossz csajoknál próbálkoztam, mert nem az ilyen beképzelt piperkőc "plázacicáknál" próbálkozok, hanem normális, "átlagos" lányoknál. És nem is vagyok ebben egyedül, mert van egy barátom, akinek hasonló tapasztalatai vannak ez ügyben. :S Szóval nem értem, hogy a neten mért vannak ilyen irreálisan nagy igényeik a csajoknak?
2011. júl. 19. 21:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

1.

A nők naívak, és ha egy förtelem nőnek az előnyösebb külsejű fickók szépeket hazudnak, akkor nekik teszik szét a lábukat (100-ból 100-szor, aztán 35-40 évesen veled akarnak majd gyereket csináltatni, vagy felneveltetni azokét.

2.

Amit a nők a tükörben sápítoznak (nem egyformák és lógnak a melleim, smink nélkül ótv@r öreg szutyok vagyok, narancsbőrös a lógó ..ggem is, stb.) az csak addig tart, míg ki nem lépnek az utcára kiöltözve, kivakolva.

Szeretnek jobban kinézni mint amilyenek de elfelejtik párválasztásnál, hogy mi reggel is úgy kelünk ki az ágyból ahogy bekerültünk (hacsak nem fittebben).

Sokan k.rvának tartják emiatt az összeset, pedig csak ez a titka:

Mindig olyat választanak akinek nem kellenek és ezt a hibát sokszor elkövetik egymás után.

2011. júl. 19. 22:24
 12/29 anonim ***** válasza:

tökre nemvagyok superman, de a pókembercsókon sokat nevetünk barátnőmmel :)

szal nemkell supermannek lenned! (elég ha pókember vagy :D)

jja, és neten ismerkedtünk meg!!

2011. júl. 20. 00:17
 13/29 anonim ***** válasza:

A magyar nők nevében nagyon köszönöm, hogy így lealacsonyítasz minket mvsm... Nagyon kedves tőled így ismeretlenül...

(mellesleg nyilván tudod, hogy az orosz lányok között is van ilyen is olyan is, mert nyilván vagy annyira intelligens, hogy nem általánosítasz... Bár, ha annyira intelligens lennél, akkor meg se született volna a hozzászólásod)

2011. júl. 21. 19:42
 14/29 mvsm ***** válasza:

Tegnap 22:24-esre:

Annyira brutálisan igazad van, mintha én írtam volna. :) Ezek a mondatok már milliószor elhangzottak a számból baráti beszélgetések alkalmával. Pontosan az, hogy 35-40 között majd az előző (szépfiú) pasijaik zabikölykeit velünk, normális, átlagos pasikkal akarják majd felneveltetni. Hát a kankós lótúrót az összes h.lye p.csába meg sz.ros zabiporontyaikba is! :)

2011. júl. 21. 19:43
 15/29 anonim ***** válasza:
Olvasod ezt, Kedves Kérdező? Neked és a hozzád hasonló srácoknak a megoldás: vándoroljatok ki Oroszországba! XDDD
2011. júl. 21. 19:44
 16/29 mvsm ***** válasza:

19:42-re

Sajnos 4,5 év sikertelen próbálkozás után a magyar lányoknál nem tudok nem általánosítani... Lehet, hogy van néhány százalék kivétel, de mivel nem találkoztam velük, így gondolom annyira elenyésző, hogy nem veszem számításba. Másrészről pedig... Nem vagyok egyáltalán gázos, van önértékelésem, tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a legjobb pasi a világon. Szóval teljesen ok nélkülinek látom a millió meg egy visszautasítást. De ami megalázást 4,5 éven keresztül elszenvedtem, azt soha nem tudom elfelejteni...

2011. júl. 21. 19:48
 17/29 mvsm ***** válasza:

19:44-re

Nem szükséges, a Lányok szívesen jönnek onnan ide... Egyébként még az előzőhöz hozzászólva, biztosan egy unintelligens bunkó vagyok (ahogy az a helyesírási hiba nélküli irományaimból is látszik...), ha képes vagyok nem egyszer, nem kétszer 1 600 km-t utazni egy Nő miatt, kocsival, vonattal. Képes vagyok egyetlen szó nélkül eltartani, ameddig nem talál munkát a nem éppen milliós fizetésemből, meg még sorolhatnám, hogy a magyar lányok miket hagytak ki szerény személyemben... :)

2011. júl. 21. 19:52
 18/29 mvsm ***** válasza:
Egyébként meg lehet vicceskedni, hogy ki hova vándoroljon? De... A normális, kedves pasikat, akikkel hosszú idő után sem unalmas, vagy éppen kellemetlen együtt élni (én ilyennek tartom magam), azokat lenyúlják a külföldi (ezerszer normálisabb) csajok, akiknek az átlagos külső is megfelel, csak rendes legyen egy pasi... Akkor mit fogtok csinálni pár év múlva? Kapkodjátok majd a fejeteket össze-vissza, de már rohadtul késő lesz. Nagyon szomorú jövő vár itt a csajokra...
2011. júl. 21. 20:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:52

Semmit nem hagytunk ki, legalábbis én nem. Az én férjem is ilyen, mindent megtesz értem, amit tud és én is érte. Csak neki a magyar lányok tetszenek (ő is járt már párszor külföldön), ezért is választott közülük. Szerencsére engem.

De hát kinek mi tetszik, ízlések és pofonok. :)

2011. júl. 21. 20:05
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:00

Pár év múlva? Az én életem már révbe ért, úgyhogy valószínűleg a gyerekünket fogjuk akkor már nevelni. Csak anyagilag jöjjünk egy kicsit egyenesbe. Nem értem, miért lenne ez szomorú jövő.

Bár a jövőjét senki sem ismerheti, még te sem, minden csak feltételezés.

2011. júl. 21. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!