Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik haverom miért nem tudja elfogadni, hogy én nem vágyom tökéletes külsejű cicababára, megelégednék egy átlagos külsejű, de rendes lánnyal is?
Mert Te rájöttél, hogy egy nő szépségét nem csak a melle mérete adja...amúgy mega szépség relatív, neked is mást jelent, meg a barátodnak is. Lehet egy kissé molett nő is nagyon szép és vonzó (lásd Liptai Klaudia), és lehet véknyabb is kisebb mellekkel, és szép. Te érettebb vagy és a saját ízlésedre hallgatsz, meg h mi jön be Neked. Le a kalappal előtted a mai világban. Látod, erre persze én nem vagyok képes lány létemre: nem jövök össze azzal a fiúval, akit szeretnék, mert úgymond "nem vállanám", így inkább olyannal vagyok, aki "illik hozzám". De nekem fontosabb mások véleménye és ilyen a fiatalok nay része sajnos.
18/L
Legalább nem fogtok összeveszni ezen. :)
Amúgy pedig szoktasd le arról, hogy meghatározza az ízlésedet: finoman, de határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!