Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is korai, ha 6....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is korai, ha 6. randin megakarom csókolni a nőt?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nagyon szép lánnyal, nagy cici kerek popsi hosszú szőke haj, igazi főnyeremény, kezdem megszeretni. 6. randin (2 hónap ismerkedés) úgy éreztem itt az idő hogy megcsókolja, ekkor elhajolt és azt mondta, hogy "elég korai ez még nem gondolod". Mit csináljak? Meddig várjak? Normális ez?
2013. máj. 1. 00:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pedig akar úgy érzem, 3 randira ő hívott stb
2013. máj. 1. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
vagy régimódi vagy ne tart vonzónak
2013. máj. 1. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Nézd... el kell döntened, hogy ez a te értékrendednek megfelel-e. Lehet, hogy minél több kört szeretne futtatni veled... de gondolj bele, ha 6. randit még csókot sem enged, mikor lesz ebből több?

Én nő vagyok, de a világból kifutnék, ha ilyen emberrel hozna össze a sors... ennél sokkal temperamentumosabb vagyok, valószínűleg a 2. randin én smárolnám le a pasit, ha ő nem tenné meg (de inkább már az elsőn). És 2 hónapot tuti nem bírnék szex nélkül. De ezek egyénileg változnak, hogy kinek mi a lényeg. Neki nyilván nem a testi kontaktus a legfontosabb egy kapcsolatban, hanem a "lelki". Ha neked ez megfelel, akkor illetek egymáshoz, de ha nem, akkor itt még nagyon komoly problémák lesznek az értékrend, a prioritások terén...

2013. máj. 1. 00:18
 14/17 A kérdező kommentje:

12-es

Ha nem tart vonzónak, akkor miért randizgat velem, miért keres sokszor ő is

2013. máj. 1. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy egy nőnek ketyeg a biológiai órája, és keres egy stabil partnert, aki nem kell, hogy vonzó legyen, de jó férjanyag. Persze nem biztos, hogy ez van, de azért benne van a pakliban!
2013. máj. 1. 00:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Hajrá. Bár tényleg túl lehetett volna esni rajta már rég. De nem baj, ami késik, nem múlik.
2013. máj. 1. 00:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Sztem hagyd a csajt,mert ilyenkor már megkénne lennie a vonzalomnak.
2013. máj. 1. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!