Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete ismerkedtem meg egy lánnyal, nem lenne túl korai ha elhívnám randira?
Figyelt kérdés
Szóval 2 hete ismerkedtünk meg azóta már beszélgettünk egy jó párszor,szinte minden második napon. Nagyon szimpatikusnak tűnik. Nem lenne túl nyomulós dolog ennyi idő után elhívni egy kávézóba vagy cukrászdába?2013. márc. 2. 01:05
1/12 anonim válasza:
Mennyire jöttetek ki eddig? Érdeklődhet irántad?
Mérlegeld a dolgokat előbb.
2/12 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon jól kijöttünk,sok dologban egyezik a véleményünk,bár egy kicsit félénknek találom. :)
2013. márc. 2. 01:09
3/12 anonim válasza:
Akkor esetleg óvatosan kérdezz rá, de mondjuk elsőre elhívhatnád egyszerűen csak sétálni és majd ha jól elbeszélgettek ott, akkor utána felhozhatnád ötletnek, hogy beüljetek valahova... Mármint a séta szerintem nem olyan letámadós :)
4/12 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem,hogyha sétálni hívom,azzal nyíltabban felvállalom azt,hogy megakarok vele ismerkedni,mint ha kávézni hívnám.
Kaptam tőle kölcsönbe egy könyvet,és úgy gondoltam mikor visszaadom,mintha ezzel hálálnám meg,meghívnám egy kávéra.
2013. márc. 2. 01:17
5/12 anonim válasza:
Szerintem már lassan az lehetne a kérdés, hogy "nem lenne kései már..?". Egy hét után is simán hívhattad volna! :)
Úgyhogy hajrá! :)
Amiket írtál, jól hangzanak! ;)
6/12 anonim válasza:
Rövid az élet ahhoz, hogy ilyeneken agyalj. Hívd el nyugodtan!
7/12 A kérdező kommentje:
idegenkívüli_lény:
Mostanság már én is így fogom fel a dolgokat. :) Mert lehet,hogy nemet mond,de ha meg sem kérdezném tuti bánnám,hogy nem próbáltam meg,és ki tudja mi lehet még belőle. :)
2013. márc. 2. 01:23
8/12 anonim válasza:
Hát jó, én nem vagyok gondolatolvasó, nem tudtam a könyves dologról, de így tényleg passzol a kettő :) Hajrá :D
10/12 A kérdező kommentje:
Nehari Nóri:
Bocsi ezt előre kellett volna írnom. :)
idegenkívüli_lény:
Köszi szépen. :)
2013. márc. 2. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!