Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai még az ilyen sms?
Figyelt kérdés
3x randiztam egy lánnyal, sokat csalòdott ezért nagyon lassan haladunk. Se csòk se kézmegfogás nem volt szòval lassan haladunk... Gondoltam ìrok neki vmi olyasmit hogy rád gondolok..persze szebben. Nem korai az ilyen sms? Mert hát nem is járunk.2013. febr. 27. 18:26
1/7 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok, és kaptam már ilyet. Én örülnék neki :)
2/7 anonim válasza:
3randi alatt egy kézmegfogás sem? Ez azért nem normális. Ez inkább baráti viszony csak.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is mehet. Meg este egy jó éjt üzi, reggel jó reggelt is lehet szerintem.
4/7 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szóllóval, de csak egy kérdés: Nem apáca véletlenül a hölgy?
5/7 anonim válasza:
Miért kéne rögtön "leapácázni" attól még h nem szeretne semmit elkapkodni? Igen, vannak még ilyen lányok, akik nem adják könnyen magukat. Úgy tudtam, a fiúk szeretik a kihívásokat.
Kérdező: nagyon rendes tőled, hogy tiszteled ezt a tempót. Amikor én randizgatni kezdtem, oda voltam az ilyen smsekért. Mindig nagyon vártam, h írjon az illető. Egy ilyen kis apróság, teljesen feldobja az embert :)
18/L
6/7 anonim válasza:
5ös: a kézfogás az szerinted a "könnyen adja magát" kategória? szerintem kicsit el vagy tévedve. :D
egyébként, hogy én is válaszoljak a kérdésre, nyugodtan írhatsz neki, kérdező, ilyen jellegű sms-t, nincs ebben semmi olyan.
7/7 anonim válasza:
egy "jó éjt blablabla" vagy egy "jó reggelt, hogy vagy..blablabla" üzi mindenkinek jól esik. Így tuti , hogy az eszébe lennél, és ez jópont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!