Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne? Miről beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú(velem egy osztályba jár,ő a padtársam is),és több osztálytársam mondta,hogy belém van esve(egyébként én is így vettem észre)és én is szerelmes vagyok belé....Csak az a baj hogy én még csak 12 éves vagyok,és ő is...:/ És nem tudom "érett" lennék -e a járásra,meg arra,hogy szerelmes legyek.
Volt olyan ,hogy együtt mentünk haza suliból(csak velünk volt egy másik lány is,aki oszt.társam...a fiút picit idegesítette is ,hogy ott volt)és nem tudom miről beszélgessek vele?! suliba rengeteget dumálunk,de az ott olyan más...
Előre is köszönöm a válaszokat!Olyat légyszíves ne írjatok,hogy menjek vissza barbizni,meg stb.Ha szerintetek ez korai akkor írjátok azt hogy "ennyi évesen korai"....Köszönöm előre is!:)
2013. febr. 23. 18:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez még nem szerelem, de mindegy. Na használj indokolatlanul erős szavakat! Szerelem az akkor van, ha a másikat jobban szereted, mint saját magad és meghalnál azért, hogy ő tovább élhessen. Nálatok erről még szó nincs. Ez csak kölcsönös szimpátia még.
2/4 anonim válasza:
Ha mind a ketten szeretitek egymást, akkor töltsetek minél több időt együtt. Azt viszont nem javaslom, hogy csókolózzatok vagy tapizzátok egymást, ha esetleg elkezdtek járni. Kézfogásos ölelgetős járás 12 évesen szerintem gyönyörű és aranyos. NEm valószínű, hogy érett vagy egy kapcsolatra de legyél vele sokat, beszlgess vele a tanárokról vagy valami TV műsorról, hogy megismerd őt és a te saját az érzéseidet. 19/L
3/4 anonim válasza:
Szinte mindenről lehet beszélgetni. Akár arról, hogy milyen a menzás kaja. Egyébként ilyen korban a tapizás és hasonló dolgok tényleg koraiak, de az ölelgetős "járás" tényleg aranyos :D.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:))) egyébként nem gondoltam semmilyen tapizásra:D csak szimplán járásra,olyanra ahogy ti is írtátok..:D
2013. febr. 24. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!