Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is korai, ha 6....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is korai, ha 6. randin megakarom csókolni a nőt?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nagyon szép lánnyal, nagy cici kerek popsi hosszú szőke haj, igazi főnyeremény, kezdem megszeretni. 6. randin (2 hónap ismerkedés) úgy éreztem itt az idő hogy megcsókolja, ekkor elhajolt és azt mondta, hogy "elég korai ez még nem gondolod". Mit csináljak? Meddig várjak? Normális ez?
2013. máj. 1. 00:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha szerinte korai, akkor még várj pár hetet\hónapot, aztán próbálkozz újra, vagy teremts kicsit romantikusabb légkört erre a fontos pillanatra.
2013. máj. 1. 00:03
 2/17 anonim ***** válasza:

ez nem normális rég kellet volna smacizni :D

legalább 3-4 randi között

2013. máj. 1. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tetszel neki eléggé.

Vagy egyszerűen csak ilyen lány,aki nem szeret sietni ilyen téren. Még udvarolj, kedveskedj,és randizz vele, lássa, hogy fontos neked,ne akard rögtön lekapni.

2013. máj. 1. 00:04
 4/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Mert ha 15, akkor normális, de 20 felett... én ilyenkorra már a szexen is túl szoktam lenni...

N

5/17 A kérdező kommentje:
28 évesek vagyunk
 6/17 anonim ***** válasza:
Virág, vacsora ilyenek megvoltak már? :D
2013. máj. 1. 00:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen virágott vittem. Vacsorát mint férfi én akartam természetesen fizetni, de nem engedte és erősködött hogy ő fizesse.
2013. máj. 1. 00:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy nem a külseje miatt tartod főnyereménynek,mert ha igen akkor inkább hagyjad a dolgot.
2013. máj. 1. 00:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha nőként gondolkozom, igaz, hogy csak 20 vagyok, de rég hagytam volna magam, kivéve, ha valami gáz van veled, ami miatt vacilálok...
2013. máj. 1. 00:10
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó régimódi csaj lehet O_O Ilyenkor már rég dugni szoktak
2013. máj. 1. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!