Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4 randi után ha azt írom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 randi után ha azt írom a lánynak sms-ben hogy "Imádlak" az korai még?

Figyelt kérdés
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, jól érezzük magunkat együtt, csók volt eddig. De tényleg mindkettőnk részéről kezd kialakulni valami. 3 éve ismerjük egymást látásból, de köszönőviszonyban voltunk mindig.
2013. márc. 15. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
ne azt írd h imádod mert ilyen nincs max szereted
2013. márc. 15. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
az én barátom az első randin szerelmet vallott,szóval nem feltétlenül gáz :)
2013. márc. 15. 14:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert sok romantikus sms-t szoktunk váltani. Én kezdtem el hogy "Szeretek veled lenni" mire ő is visszaírt valamit, aztán nyálaskodtunk néhány sms-en át :D (kívülálló számára biztos nyál lenne, de ez már majdnem szerelem úgy érzem) és egy nagyon aranyos mondatot írt. Mire én azt akarnám írni hogy "Imádlak, nagyon hiányzol".
2013. márc. 15. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha már itt tart a dolog, akkor minden, ami őszinte, mert úgy érzed, belefér. Nyomd neki a nyálat ;-D
2013. márc. 15. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem korai.:)
2013. márc. 15. 15:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Na írtam neki, és visszaírt hogy "Te is hiányzol Drágám" :D

Jesssz :DD

2013. márc. 15. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Ez oké, mert nem veszik annyira komolyan. Azt viszont ne mondd és ne írd neki, h szereted, amíg ő nem mondja! Utána is csak nagyon ritkán!
2013. márc. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!