Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha PUA vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha PUA vagyok, de még mindig akadályoznak a pocsék külső testi adottságaim a csajozásban, vagyis roncsa belső játékom, emiatt a csajok kipoofolnak folyton?

Figyelt kérdés
Próbáltam már pozitívabban hozzáállni meg tényleg annyi csúnya srácnak van szép barátnője akármerre is járok a városban, akkor nekem miért is ne lehetne, mégis csak egy kis ideig sikerül pozitívnak lennem, aztán újra negatívan gondolkozom. Valahogy úgy érzem nem érdemlek barátnőt, selejt vagyok, pedig egy lánynak tuti bejöttem már életemben bár nem mostanság volt ez és tény, hogy mostanság inkább a lerázásokat kapom.
2013. ápr. 30. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez a PUA biztos jó, de az egészet aki kitalálta nagyon egyszerű, mert eladás technikából vette, hogyan kell kezelni a visszautasítást, mit mondjál, tulajdonképpen, mint a sakk, Neked agyban előbbre kell járnod, hogy azonnal tudjál reagálni, ha a lány mond valamit, tanulható, sőt a visszautasítás is N
2013. ápr. 30. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:

Most arra nem térek ki, miért írtak sokan hülyeséget a PUÁ-ról, mert oldalakat lehetne teleírni.

A megoldás pedig ésszerűen az, hogy fejleszted a belső játékodat. Van rá egy csomó hasznos anyag, PUÁ-ból az RSD anyagai, főleg a Blueprint. Bár nem PUA-cucc, de Tony Robbins könyveit is ajánlom, segítenek rendet rakni a fejedben.

2013. ápr. 30. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Nehogy ám az életedet fejleszd! Ne adj isten elkezdj egy sportot, keményen tanulj, vagy fejezd ki magad egy művészeti ágban! Nem, inkább olvass önfejlesztő anyagokat éjt nappallá téve, minden rendbe jön!
2013. ápr. 30. 14:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Amíg a fejedben nincs rend, addig a külső életedben sem lesz. Persze a legésszerűbb dolog párhuzamosan fejleszteni a kettőt, de mindegyik ugyanolyan fontos.
2013. ápr. 30. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Te nem pua vagy hanem puha vagy. Attól mert elolvastál 1 könyvet felületesen 0,5 óra alatt nem leszel se pua, se nőcsábász, se brad pitt, se tökéletes zongorista.
2013. ápr. 30. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért nem érdekled őket, mert egy befolyásolható idióta vagy. Azért hiszel ebben a "mágiában" is, össze ctrl+c, ctrl+v-ik neked a dolgokat te meg csak ámulsz, hogy hogyan kell a másik arcába lökni a sódert meg a hazugságot.

Ne trófeának, hanem embernek nézd a nőket.

2013. ápr. 30. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Ááá, az sem az igazi megoldás. Embernek nézés esetén általában a nő barátzónájában köt ki a pasi.

Nincs tuti recept. Add magad annak, ami vagy, előbb-utóbb beleszaladsz valakibe, aki kompatibilis veled. (Mondjuk pl. az, hogy hetente csak egyszer (és nem hétszer :P) fürdesz, vagy hogy nem mosol naponta legalább 2-szer, de inkább minden étkezés UTÁN (!!!, nem reggeli előtt) fogat, lehetőleg ne legyen a személyiséged része.)

2013. máj. 1. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért a fogalmakat ne keverjük. Nem vagy pua, csak annak tanulsz.
2013. máj. 1. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Itt a nagy PUA jimmy! Nincs kit lehúzni, úgy hogy ideje reklámozni a fórumodat? Ha akkora nőcsábász lennél nem lennél egyedül és nem a gyk-n meg a fórumodon posztolgatnál!
2013. máj. 2. 23:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hagyd a fenébe a pua könyveket! Hülyeaség

Inkább ezeket tanulmányozd:

Brian Tracy: Maximaális teljesítmény

Kerner Tibor: Sziklaszilárd önbecsülés

Rhonda Byrne: A titok

Ezek fenn vannak a neten PDF-ben.

Leld kedvedet bennük. (Többet érnek,mint bármely csajozós könyv)

2013. máj. 31. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!