Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha PUA vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha PUA vagyok, de még mindig akadályoznak a pocsék külső testi adottságaim a csajozásban, vagyis roncsa belső játékom, emiatt a csajok kipoofolnak folyton?

Figyelt kérdés
Próbáltam már pozitívabban hozzáállni meg tényleg annyi csúnya srácnak van szép barátnője akármerre is járok a városban, akkor nekem miért is ne lehetne, mégis csak egy kis ideig sikerül pozitívnak lennem, aztán újra negatívan gondolkozom. Valahogy úgy érzem nem érdemlek barátnőt, selejt vagyok, pedig egy lánynak tuti bejöttem már életemben bár nem mostanság volt ez és tény, hogy mostanság inkább a lerázásokat kapom.
2013. ápr. 30. 13:15
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
akkor nem vagy pua
2013. ápr. 30. 13:16
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Valaki lefordíthaná ezt pua-t nekem? Ez valami borsodi tájnyelv mint gyááááá he.
2013. ápr. 30. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én is olvastam, tanulmányoztam PUA szakleírásokat, de nem tudok azonosulni velük. Mi a xarért játszanám meg magam, mint egy marketinges egy-két punci miatt? :D Haggyál már! :D

Önmagamba szeressen bele a nő, ne egy könyvbe a fejemben.

Meglesz a saját párod idővel, csak nyugi.

4/20 anonim ***** válasza:
PUA= Pick Up Artist (csajozóművész, csajfelszedő...)
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Hülye vagy te, nem pua...
2013. ápr. 30. 13:20
 6/20 anonim ***** válasza:
Amig másokról képes vagy leírni hogy csúnya akár fiú akár lány szerintem esélytelen a pápua:D Harmóniát kell megteremteni aztán hajrá meg nem szobakandúrnak lenni.
2013. ápr. 30. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
A pua csak egy hatásos marketing-kamu. Ami ér belőle valamit, azt józan paraszti ésszel is bárki tudja. Ahelyett, hogy ezzel foglalkozol, inkább azért tegyél meg mindent, hogy a tőled telhető legjobban nézz ki, jól boldogulj az életben, legyenek olyan tevékenységek, amik örömöt és sikerélményt okoznak neked.
2013. ápr. 30. 13:29
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
PUA-ság helyett azt tanácsolnám mindenkinek, hogy inkább fizessen k***ának, sokkal gerincesebb, korrektebb. És a végeredmény úgyis ugyanaz.
2013. ápr. 30. 13:31
 9/20 A kérdező kommentje:
Ez csak puszta pszichológia lényegében. Én nekem is menne, ha nem lennének a belső gátlásaim, önértékelési zavarom, kisebbségi komplexusom. Ezt kéne valahogy legyúrnom, de csak átmenetileg megy. Egyébként amíg nem találkoztam a puával nem is smároltam még egy csajjal, utána minden más lett, viszont a külsőmmel még most sem tudtam megbékélni, hátráltat és visszahúz, főleg, hogy folyton megkapom otthon is, hgy milyen ronda vagyok sosem lesz barátnőm stb.
2013. ápr. 30. 13:33
 10/20 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel. Én rendkívül ronda, ocsmány, visszataszító külsővel rendelkezem, de annyira, hogy a lányok csak undorodva képesek rám nézni. Soha egy mosolyt sem kaptam élőben. Nem is csoda, hogy még sosem volt barátnőm, szerintem ha egy lányt meg akarnék csókolni, az tuti elhányná magát.
2013. ápr. 30. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!