Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék randizni egy lánnyal mert túl szép. Hogy mondjam meg neki?
Fura sztori: itt a Gyakorin ismerkedtünk meg.Az én egyik válaszomra írt rá,.Elkezdtünk beszélgetni,és szimpatikusak voltunk egymásnak.Lassan az ismerkedés irányába tolódott a dolog,majd megadta a Facebookját,hogy ott beszéljünk.Megnéztem a képeit és hát valami elképesztően néz ki:szép arc,hosszú haj,tökéletes alak.A beszélgetéseink alapján pedig értelmes,rendes és humoros is.Egyszerűen túl jó csaj hozzám képest.,más a "súlycsoportunk"...
Én egy abszolút átlag külsejű és érdektelen pali vagyok.Millió jobbat találhat nálam,az igényeit biztos hogy nem ütöm meg.
Hogy mondjam meg ezt neki,úgy hogy ne lásson bele semmilyen mahinációt,hanem elhiggye?
17/F
1. Hadd dontse mar el a lany, hogy mefelelsz-e neki vagy sem. Ezt csak o tudhatja. Ne donts helyette! emEz onzoseg.
2. Ha meg se probalod, akkor honnan veszed ezt a marhasagot? Szedd ossze magad, de gyorsan! Ne engedd el ilyen konnyen!
3. O nem a kulsodert akar, hanem a szemelyedert...
L/19
Te sztem csak szórakozol, vagy idióta vagy!
Ha az első, akkor anyád hajsütőjével a fürdőben inkább, ha 2., akkor küldd a lány nevét, elérhetőségét, s megyek én a te nevedben a talira. Én se vok egy gyönyörűség, de én sztem elmennék, főleg, ha kib*szott jó csaj. Bár én túl öreg vagyok neki sztem, vagy mégsem??? 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!