Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdhetném el az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdhetném el az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Reggelente egy buszon szoktam menni egy csodálatos, gyönyörű lánnyal körülbelül 20-25 percig, amig ő hamarabb le nem szál a járatról. Nem tudok semmilyen helyzetett kialakitani arra, hogy a reggeli nagy tömegben leszólitsan. Úgy veszem észre, hogy tetszem én is neki. Többször kaptam el a tekintetét, és szemeztünk is már. Megpróbáltam face-n megkeresni de a nyolcszáz-háromezredik embernél feladtam a keresést ( szószerint neki áltam keresni adatlapról adatlapra, persze a várost bejelöltem, ahonnan az a busz jön ). Szóval ? Mit tudok tenni ?

20/F

2013. ápr. 25. 15:45
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Azért mert gondoltam, hogy ez a program fog következni ezen a héten.
2013. ápr. 29. 18:28
 32/38 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz?
2013. ápr. 29. 20:56
 33/38 A kérdező kommentje:
Nagyhalász.
2013. ápr. 29. 21:06
 34/38 anonim ***** válasza:
Pedig hétfőn kellett volna :) Na, és mit csinált amikor odaadtad neki? Mosolygott? Szállt le a buszról elolvasta, láttad? :D
2013. ápr. 30. 14:06
 35/38 anonim ***** válasza:
De azért ne bánkódj :D Ha legközelebb látod, simán menj oda :) Az első percben ki fog derülni, hogy mi a helyzet :)
2013. ápr. 30. 14:08
 36/38 anonim ***** válasza:
Nincs fejlemény?
2013. máj. 2. 15:20
 37/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én vagyok a kérdező ( új regisztráció ). Sajnos nincs és úgy gondolom nem is lesz. Sajnos én nem érek rá már úgy "ismerekedni" vizsgák és rengeteg tanulnivaló. Köszi a tanácsotokat, ha legközelebb ilyen helyetben leszek, már tudni fogom mit kell csináljak.

20/F

2013. máj. 3. 08:08
 38/38 anonim ***** válasza:
Lesz ez jobb is :) Hajrá! :D
2013. máj. 4. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!