Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdhetném el az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdhetném el az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Reggelente egy buszon szoktam menni egy csodálatos, gyönyörű lánnyal körülbelül 20-25 percig, amig ő hamarabb le nem szál a járatról. Nem tudok semmilyen helyzetett kialakitani arra, hogy a reggeli nagy tömegben leszólitsan. Úgy veszem észre, hogy tetszem én is neki. Többször kaptam el a tekintetét, és szemeztünk is már. Megpróbáltam face-n megkeresni de a nyolcszáz-háromezredik embernél feladtam a keresést ( szószerint neki áltam keresni adatlapról adatlapra, persze a várost bejelöltem, ahonnan az a busz jön ). Szóval ? Mit tudok tenni ?

20/F

2013. ápr. 25. 15:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Igen, várj hétfőig
2013. ápr. 25. 16:33
 12/38 A kérdező kommentje:
Okés, akkor " hétfőn legyen rajtad piros poló-t fogok irni. Egyébként mennyire valószinű, hogy ir valamit vissza egy papirra ? Irjak a papirdarabbra, hogy ő is irhatna ?
2013. ápr. 25. 17:16
 13/38 anonim ***** válasza:
Ne írd rá, hogy "ő is írhatma" ...feldobtad neki a labdát, ha pirosban lesz akkor, odamész, és elhívod, nem kell túlbonyolítani! :)
2013. ápr. 25. 17:33
 14/38 A kérdező kommentje:
De még mindig nagy a tömeg.. :D
2013. ápr. 25. 17:36
 15/38 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, hogy szerenádra megyek kedden, ha htfőnpirosban lesz, elhivhatom oda ? senkit nem ismerne ott ezért kérdezem, még engem sem.
2013. ápr. 25. 17:37
 16/38 anonim ***** válasza:
Barátnőm is ugyanigy van... hova valósi vagy?
2013. ápr. 25. 18:15
 17/38 anonim ***** válasza:
Igen nagy a tömeg, de már tudod h bejössz neki, odamész, és elhívod sétálni, vagy tudom is én! Ne olyan helyre hívd el ahol sokan vannak...
2013. ápr. 25. 18:15
 18/38 A kérdező kommentje:
Oké, séta. Köszi a választ Vatta. és majd értesitelek, hogy mi történt. Ha privátban irsz egy email cimet oda irok.
2013. ápr. 25. 18:19
 19/38 anonim ***** válasza:
Drukkolok :))
2013. ápr. 25. 18:26
 20/38 A kérdező kommentje:
:)
2013. ápr. 25. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!