Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kőkemény munkával felépítettem egy ismerkedést egy lánynál, erre kiderül, hogy még nem tudja, túl lépett-e az exén?
Belefáradtam már. Mindig ez volt.
Mit tegyek?
Fordítsuk meg: Nem vagy képes elfelejtetni vele az exét.
És ez már inkább probléma.
Azért kell letisztázni vele hogy mikor volt utoljára kapcsolata,mennyire szerette az exét,meddig voltak együtt stb mert így tényleg nincs sok értelme próbálkozni a csajnál.Persze mondhatja azt hogy már nem szereti közben meg imádja,ezért fontos megtudni azt is hogy meddig volt együtt az előző exével,mert azért nem mindegy hogy 2 évig vagy 2 hétig...Ha meg egy jóval régebbi exét szereti még mindig az már régen rossz
Friss szakítás utáni nyomulás meg különösen veszélyes
pff.milyen kőkemény munka ha nem is találkoztál vele?
ha 3-4 üzenet váltás után sem hajlandó találkozni veled,akkor egy hülye is felfogja,hogy nem pálya.
úgyhogy nincs amibe te elfáradtál.
felépítetted a képzeletben a csajjal a dolgot,de egy minimális valóságalapja se volt egy percig sem,soha.
ezért nem szoktam ismerkedni a neten. Ott mindenki azt mond amit akar, olyan személyiséget vesz amilyen tetszik...
és pár hónap írogatás után már kéri a pasi a kék szalagot :D
Hát ez rohadt nagy:D
Kőkemény munka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!