Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kőkemény munkával felépítettem egy ismerkedést egy lánynál, erre kiderül, hogy még nem tudja, túl lépett-e az exén?
Belefáradtam már. Mindig ez volt.
Mit tegyek?

Már pedig találkozás nélkül nem sok értele lesz...
Már bocs, de majd a jegygyűrűt is postán külditek egymásnak, meg majd feladsz egy adag spermát, hogy legyen gyerek?

a közelben keresgélnék. A távkapcsolat csak akkor kapcsolat, ha van előzménye a dolognak. Pl valamiért el kellett költözni és ezét lett távolság.
Az elve távkapcsolattal indító embereknél nagy a halálozási arány (kapcsolat szempontjából, mert sokszor nem ismerik egymást a felek. Igen interneten keresztül nem lehet megismerni a másikat. És amikor jön az összekerülés összeköltözés időszaka kiderül, hogy nem is passzoltok, akárhogy egy hullámhosszon pendültetek neten.
Szóval... én keresnék közelebbit. Pl én esetem. Elmentem Győrbe randizni egy sráccal, hátha lesz belőle valami. De teljesen kiábrándító volt az egész. Aztán a hazavezető vonatúton találkoztam a mostani párommal akivel már 8 éve együtt vagyok és még az is vicces, hogy 2 km-rel arrébb lakik a városomban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!