Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdhetném el az ismerkedést?
Sziasztok. Reggelente egy buszon szoktam menni egy csodálatos, gyönyörű lánnyal körülbelül 20-25 percig, amig ő hamarabb le nem szál a járatról. Nem tudok semmilyen helyzetett kialakitani arra, hogy a reggeli nagy tömegben leszólitsan. Úgy veszem észre, hogy tetszem én is neki. Többször kaptam el a tekintetét, és szemeztünk is már. Megpróbáltam face-n megkeresni de a nyolcszáz-háromezredik embernél feladtam a keresést ( szószerint neki áltam keresni adatlapról adatlapra, persze a várost bejelöltem, ahonnan az a busz jön ). Szóval ? Mit tudok tenni ?
20/F
A nagy tömegben ő is feszült lenne ha csak úgy odamennél, és leszólítanád...
De...az is jó, hogy azt írod: "Tetszel, és szeretnélek megismerni :) ...ha te is engem, akkor kérlek holnap vegyél fel piros pólót" :D Ha másnap pirosban van, akkor menj oda hozzá, és hívd el valahova :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!