Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám legyőzni végre az önbizalom hiányomat?
Talán ez az egyetlen dolog nálam, ami rettenetesen megnehezíti a dolgomat csajozás terén.
Szerencsére egy teljesen átlagos testalkattal rendelkező, jóképű srácnak tartom magam. Már ahhoz, hogy ezt így leírjam, elég sok visszaigazolást kellett kapnom az élettől, hogy ki merjem jelenteni.
Volt már barátnőm, illetve több lánnyal is alakítottam ki közelebbi viszonyt. De a lányok között legalább 1 évek teltek el.
Valahol bennem van az a tudat, hogy ha kicsit elereszteném magam akkor sokkal könnyebben is találhatnék párt magamnak.
Tudni kell rólam, hogy rettentően szerény, visszafogott srác vagyok, illetve túlzottan idegeskedő, és az apró dolgokon is fenn szoktam akadni, nem vagyok az a leszarom típus, illetve magamat kicsit alulbecsülöm, nincs önbizalmam. Nagyon naiv vagyok, talán abból fakad, hogy én másnak ártani maximum akkor, ha nagyon csúnyán belém taposnak, általában mindenkinek segítek, illetve lehet, hogy túlzottan adok mások véleményére, néha jobban mint a sajátomra.
Nekem mindig gondot jelentett a csajozás. Mindig csak akkor léptem, ha egyértelműen közeledett felém egy lány. Az "apró jeleket" nehezen veszem észre.
Magamról nem tudom elképzelni, hogy spontán oda megyek egy lányhoz és el kezdek vele flörtölni. Erre még emlékezetem szerint nem volt példa.
Azt sem tudom, hogy ez az önbizalom hiány miből fakad, csak azt tudom, hogy negatív hatással van nem csak a csajozásra, hanem az élet egyéb területére is, de leginkább itt éleződik ki.
Legalább egy tucat embertől megkaptam már, hogy "kicsit több önbizalmat" és társaikat. Köszönöm, de hogyan?
Mit tudnék csinálni, hogy több önbizalmat szerezzek? Esetleg teljesen megszabaduljak az önbizalom hiányomtól?
Aki járt hasonló cipőben, az hogy szabadult meg tőle?
Nehezen tudnám rávenni magam egyik napról a másikra, elmenni bárhova és csak úgy spontán odamenni csajokhoz. Lehet ezt kéne, és megjönne az önbizalmam?
Tudom, hogy nyámnyila faroknak tűnhetek most, de már nagyon rég óta szenvedek emiatt. Nagyon sokat segítene, ha tudnátok tanácsokat adni, lekötelezne.
Előre is köszönöm.
21/F
Látom túl sok retardált sulykolta beléd azt az oltári nagy baromságot hogy azért nem tudsz csajozni mert önbizalomhiányos vagy...Nevetséges
Ha valaki sikertelen akkor NEM tudja növelni az önbizalmát,LEHETETLEN,ez nem így működik...Ahhoz hogy legyen önbizalmad EREDMÉNY kell
Mi kell az eredményhez?VÁLTOZTATÁS
Hogy min kell változtatnod azt neked kell tudni.Lehet az külső,viselkedés stb nem tudom,sajnos nem olvastam el a teljes szöveget sorry
De ne hallgass azokra az idiótákra akik nyomják a sablon szövegeket
Egyszerű az egész,nem kell túlkomplikálni a dolgot.Egy jó külső mindent megold.Ha menthetetlen a külsőd akkor legyél pénzes vagy adj lejjebb az igényedből,esetleg próbálkozhatsz így is és talán az ezredik próbálkozásra lesz egy jó nőd (Mert gondolom szép csaj kell)
Tudnék még erről mit írni,de felesleges,úgysem fogadod meg a tanácsom,meg nem is ismerlek...az az igazság hogy erre magadtól kéne rájönnöd hogy min kéne változtatnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!