Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, most mi jön? (többi lent)
Áldalak, vannak még emberek akik tudnak helyesen írni, fogalmazni. Egy élmény volt.
/on
Vedd lazán, hívd el egy randira, legyél figyelmes de ne vidd túlzásba, varázsold el és érd el, hogy akarjon... Nem annyira nehéz, csak ismerni kell a női természetet.
/OFF
Kedves Kérdező! :)
Tökéletesen fogalmazol, legalább te megtanultál helyesen írni, és minden tiszteletem anyukádé, hogy megtanított ilyen tisztességesen viselkedni. :)
Nem értem, hogy mi bajotok vele, hogy egy 13 éves srác így fogalmaz. Inkább sokkal jobb... Jobb, mint ez: "teccik egy csaj, micsinájjak, hogy ősze jöjjön velem? kőszi a válaszokat! F/15" - ezt egy régi kérdésből szedtem ki. 15 évesen így írni? Nagyon-nagyon gáz. :D
/ON
Szerintem hívd el valahová, esetleg szünetben beszélgessetek, kérdezd meg, hogy haza kísérheted-e suli után. Ebédnél(ha a suliban esztek), ülj mellé, ha egyedül van. Ha a folyosón látod, menj oda hozzá, és mosolyogj rá, és kérdezd meg, hogy pl. milyen órája volt/lesz. :)
Mi csajok szeretjük a figyelmes srácokat.
Sok sikert!;)
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!