Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék közeledni hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közeledni hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon megtetszett,de nem tudom hogyan közelítsek feléje.(egy évfolyamba járunk,szemeztem vele sokat és már beszélgettünk is,de vhogy közelebb szeretnék kerülni)
2009. szept. 25. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele, kérd el az msnjét, telefonszámát(bár nemtom minekxD).

Aztán egyszer majd elválik hogy lehet-e valami a dologbol:)

2009. szept. 25. 17:39
 2/8 A kérdező kommentje:
nem lenne ciki ha most felrohannék iwiwre,megszerezném msnjét és beszélgetnék vele a neten?
2009. szept. 25. 17:45
 3/8 tuzsu válasza:
NEM!A mostani barátommal is úgy jöttünk össze,hogy felkerestem a myvipen(csak +néztem az adatlapját) és már este írt is nekem hogy elkérje a számom:D.Aztán másnap fel is hívott(L),előtte mi nem is beszéltünk csak láttuk 1mást a busz+ben.Ti legalább már beszéltetek is a másikkal + ismeritek is egymást valamennyire.
2009. szept. 25. 18:01
 4/8 tuzsu válasza:
de már lehet hogy azóta beszélgetsz is vele!:D
2009. szept. 25. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
nem voltam itthon,ugyhogy még nem,majd talán hóónap:D:Dköszi a válaszokat!:)
2009. szept. 25. 20:45
 6/8 anonim válasza:
Hát sztem viccelődj vele sokat és ne hagyd szomorkodni ha olyan kedve van. Ez mindig beválik, legalábbis nálam.
2009. szept. 26. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz! Szemeztél vele, beszélgettetek, mit akarsz még? nyert ügyed van. simán odamehetsz és elhívhatod egy fagyira vagy valami.
2009. szept. 27. 23:03
 8/8 A kérdező kommentje:
nincs olyan alkalom,hogy le tudjam szólítani:S
2009. szept. 28. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!