Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a srác. Áhh. Nagyon tetszik, de nem tudok hozzá közeledni. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Új suli szeptember óta...új srác,aki nagyon nagyon megtetszett,még régebben fel is vettem msn-re,beszéltünk is,tök jó fej,nagyon bírtam,de ő nem mutatott irántam különösebb érdeklődést.Aztán a volt barátom újra fellépett,és megint összejöttünk...de már vége.Azt hittem,h elfelejtettem azt a decemberi srácot a suliból,de h már nincs barátom,rájöttem,h mégsem,csak elnyomtam magamban. Ő 17 én 15.Az a baj velem,h nagyon "nyuszi" vagyok,és nem is vagyok elég szép,h egyáltalán felfigyeljen rám,de engem nagyon vonz.H tudnám felhívni magamra a figyelmét?Vagy h érjem el,h érdeklődjön irántam?Kérlek SEGÍTSETEK!2010. márc. 13. 13:30
1/8 anonim válasza:
Kezdj el vele megint beszélgetni msn-en és egy idő után felhozhatod hogy nem megyünk el valahova.
2/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj h mostanában msn-en sincs annyit :\ de köszönöm a választ(=
2010. márc. 13. 17:57
3/8 anonim válasza:
tudd meg merre jár bulizni személyesen jobb és ahogy mondtad h "nyuszi" vagy ott iszol egy kis piát és az oldja a gátlásaidat 17F
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, h hova szokott járni, csak nem tudom h mikor fog menni,meg koleszos is vagyok és hétvégente általában hazamegyek, de majd próbálkozom,és köszönöm(=
2010. márc. 15. 19:29
5/8 anonim válasza:
Szerintem hivd fel. Ha még nincs meg a száma akk szerezd meg :) Annak minden pasi örűl ha felhívják :D Ha megvan hozzá a bátorságot ott már nyugodtan cseveghetsz vele, és elhívhatod akárhova :)
6/8 anonim válasza:
utolsó kommentet ajánlom én is:D
mondjuk én utálom ha telón keresnek xD 18F
7/8 anonim válasza:
Helo. Ugyanez volt velem is. Bnőmmel kitaláltunk vmit. Ezt ajánlom neked: Írd meg neki: "Szeretlek, és kérlek írd le h mit gondolsz, mik voltak a reakcióid." Ha ez megvan megvárod a reakcióit, és, ha azt válaszolja h te is bejösz neki akk nincs probléma, ha azt mondja, hogy ő csak barátként gondol rád akkor írd azt: " Oké, mert én is, csak üvegeztünk bnőmmel és ezt adta feladatnak!"
8/8 A kérdező kommentje:
Ez aranyos...:) Bár a kérdésem 2éves, de köszönöm a segítséget!:)
2012. aug. 13. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!