Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a szépség relatív és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szépség relatív és állítólag minden lánynak mást jelent a helyes fiú, akkor miért van az, hogy engem már több lány is kigúnyolt, kinevetett?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 22. 11:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na én még közízlés szempontjából is rettentő ocsmány vagyok. És kizárt, hogy lenne olyan lány, akinek egy picit is bejönnék azzal a külsővel, ami nekem van. Egy bizonyos szintig persze előfordulhatnak olyanok, hogy a kevés próbálkozás miatt még nem jött össze, de én már elég sokat próbálkoztam eredmény nélkül. Őszintén szólva eddig még egy mosolyt sem kaptam lányoktól, mert rettentő rusnya vagyok.
2013. ápr. 22. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
azért mert rohadjanak meg xdd
2013. ápr. 22. 16:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező.... Ugyanez van velem is.... 22/F
2019. máj. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!